Indonesië behoort tot de grootste landen ter wereld. Met een spectaculair landschap, duizenden kilometer strand, bijzondere planten en dieren en een prachtige cultuur heeft Indonesië ook meer dan genoeg te bieden. De 17.508 eilanden en het landoppervlakte van ruim 1,9 miljoen hectare zijn helaas niet in drie weken te bezoeken. Zelfs als je de grotere eilanden bezoekt ben je minimaal 4 weken bezig om alle highlights Indonesië te bezoeken.

Highlights Indonesië

Helaas hebben de meeste reizigers niet de tijd om heel Indonesië te zien want het land is werkelijk schitterend! De Borobudur behoort tot een van de mooiste tempels in Azië, de Komodo varanen komen zelfs alleen in Indonesië voor en de duik- en snorkel locaties behoren tot de mooiste ter wereld.

Het land is zo groot dat het lijkt alsof je in een continent bent in plaats van een land. Het is voor de meeste reizigers geen doen om alle highlights Indonesië te bezoeken tijdens één reis. Zelfs als je hier een jaar rond reist zullen er nog plekken zijn die je niet kunt zien. Maar dat is tegelijkertijd ook de charme van het land.

Ben je op zoek naar mooie routes door Indonesië? Check dan onze reisgids Indonesië. Deze gids bevat ruim 120 pagina’s met uitgebreide informatie, handige tips en 4 uitgebreide routes door Indonesië beschreven. Check de reisgids hier.

Wat is er te zien?

Heb je even? Er is hier zo veel te zien! Je kunt heerlijk ontspannen aan de stranden van Bali of surfen op Sumbawa, wandelingen door de jungle maken van Sumatra of van de prachtige zonsopkomst genieten bij Prambanan. Welke highlights jij tijdens jouw vakantie wil bekijken laten we aan jou? Het enige wat wij kunnen doen is de mooiste, leukste en meest bijzondere highlights Indonesië op een rijtje zetten. En dat hebben we gedaan!

De mooiste highlights Indonesië

Wat wij vinden:
  • Azië-Expert - 9.3/10
    9.3/10

Samenvatting

Indonesië is zo'n gigantisch land dat het onmogelijk is om alle highlights in een reis te bezoeken. Door alle verschillende eilanden lijkt het alsof je een wereldreis maakt in plaats van een reis door één land. De mooiste highlights lees je op deze pagina.

9.3/10

Stel hieronder je Reis Vraag zodat andere bezoekers je kunnen helpen met jouw vragen. Heb je het antwoord op een vraag van iemand anders? Schroom dan niet om deze te plaatsen. Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag hier stellen, na het doneren van een Kop Koffie.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.