Thailand is één van de beste landen voor een strandvakantie. Het heeft enkele van de mooiste stranden ter wereld. Of je nu wil bijkomen aan een van de tropisch stranden Thailand of op zoek bent naar bars en gezelligheid op het strand; op de stranden Thailand vind je het allemaal. In Thailand zijn er ontelbaar veel mogelijkheden wat betreft stranden.

Mogelijkheden Stranden van Thailand

Aan zowel de Golf van Thailand als aan de Andaman Zee vind je de mooiste stranden. Je kan kiezen voor party stranden als die van Koh Samui, het ‘classy’ strand bij Hua Hin of juist de afgelegen paradijsjes op één van de honderden eilanden die het land rijk is. Je kan wat stranden betreft alle kanten op in Thailand. En dat maakt van Thailand tot het meest populaire land van Azië als het om strand vakanties gaat.

De mooiste stranden van Thailand

De mooiste stranden Thailand vind je het zuiden. De stranden in het zuiden van Thailand staan vooral bekend om de koraalriffen, tropische vissen en de goede duik- en snork locaties. Niet alleen in het zuiden vind je mooie stranden. Ook op eilanden als Koh Samui en Koh Tao kan je prachtig duiken terwijl je op Koh Phangan heerlijk kunt ontspannen aan het strand. De stranden Thailand zijn zo populair onder toeristen omdat het makkelijk bereikbaar is. Bekende plaatsen als Phuket, Krabi, de eilanden rondom Koh Samui etc. zijn allemaal per vliegtuig bereikbaar. Hier vind je een overzicht van de mooiste en indrukwekkendste stranden Thailand.

Let op! Het kan even duren voordat alle stranden geladen zijn. Heb daarom een klein beetje geduld. Het is het waard 😉

Wat wij vinden:
  • Azië Expert

Samenvatting

De stranden in Thailand zijn van wereldklasse. Prachtige witte stranden in combinatie met de turquoise blauwe zee maakt het geheel een tropisch paradijs. Zoek wel de juiste stranden uit, want sommige worden overstroomd met (Chinese) toeristen.

5.0
User Rating 0 (0 votes)
Sending

Door de vele vragen kunnen we helaas niet iedereen meer persoonlijk beantwoorden. We doen ons uiterste best.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.