Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

Azië-Expert

BOEK JE TOURS

Ben je op zoek naar de leukste tours in Azië? Wij bieden in samenwerking met lokale partijen de beste tours in Azië aan.

ONZE WEBSHOP

Wij hebben, samen met andere reizigers, onze eigen reisgidsen gemaakt! En met deze reisgidsen kan jij zorgeloos op reis.

VLIEGTICKETS

Weet je nog niet waar je heen wil in Azië? Check hier tips voor het boeken van goedkope vliegtickets naar Azië!

WAAR WIL JE HEEN?

Thailand

Vietnam

Indonesië

Filipijnen

Maleisië

Sri Lanka

Myanmar

India

Malediven

Japan

China

Cambodja

Laos

Taiwan

Tibet

Zuid-Korea

Iran

Jordanië

Singapore

ONZE REISGIDSEN - AL VANAF €9,95

NIEUWE REISBLOGS

Jungle trekking in Bukit Lawang

Het zien van orang-oetans in het wild stond al jaren op de to-do list, maar de jungle trekking heeft elke verwachting overtroffen. Door de grote biodiversiteit is het onmogelijk om geen wildlife te zien tijdens de jungle trek. Continu word je omringt door de meest uiteenlopende fauna. Ook de bomen en planten in het ruige oerwoud zijn adembenemend! Wij delen onze tips!

Lovely Sumba

Na het afscheid van Raoul en Indra hadden wij verschillende opties. In de Molukken blijven en naar de Kei eilanden vliegen, de eilanden van Raja Ampat verkennen, door de jungle van Kalimantan hiken of naar Sumba vliegen.

Pulau Ratta

Na onze mini-avonturen in Ambon pakte we de boot naar de Banda eilanden. Een reis van zo’n 6 uur op houten bankjes wachtte op ons. Het bleek het allemaal waard want niet alleen zijn de Banda eilanden ontzettend mooi, ook de bootreis er naar toe was prachtig!

Travelling in paradise

Indonesië blijft een soort van thuiskomen sinds Sjoerd hier in 2008 voor het eerst was. Sindsdien blijven we terug komen en deze keer het de beurt aan de Molukken. We vertrokken vanuit Amsterdam met Kindercrèche Airways naar Bali.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Tickets boeken

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handige tips en weetjes.