Hoofdmenu
Onze Tours
reis expert header

Azië Expert Producten

Maak een keuze uit één van onze producten!

Wij willen je graag helpen bij het maken van je droomreis! Bij zo’n reis komt immers een hoop kijken. Wij hebben een aantal producten die je daarbij kunnen helpen. Kies uit ons digitale Routeboek met ruim 25 routes door Azië of onze Digitale reisgidsen met gedetailleerde routes en informatie over één specifiek land. We hebben Reisgidsen van Vietnam, Indonesië, de Filipijnen, Japan, Sri Lanka, Maleisië en Thailand.

REISGIDS VIETNAM

Reisgids Vietnam

In Vietnam is het voor ons allemaal begonnen! Wil je goed voorbereid op weg? Check dan onze DIGITALE reisgids Vietnam met meer dan 100 pagina’s aan info. In de reisgids vind je routes, praktische tips, highlights, budget, beste reistijd, inpaklijst, visuminformatie en nog veel meer!

REISGIDS INDONESIË

Reisgids Indonesië

Gaaf! Je gaat waarschijnlijk naar Indonesië op reis? Indonesië is het land dat bij veel Nederlanders een speciale plek heeft. In de reisgids vind je routes, praktische tips, highlights, budget, beste reistijd, inpaklijst, visuminformatie en nog veel meer!

REISGIDS FILIPIJNEN

Reisgids Filipijnen

Gaaf! Je gaat eindelijk naar de Filipijnen op reis? Filipijnen is het land van de ontelbare eilanden. In onze reisgids vind je routes, praktische tips, highlights, budget, beste reistijd, inpaklijst, visuminformatie en nog veel meer!

REISGIDS JAPAN

Reisgids Japan

Gaaf! Je gaat of wil waarschijnlijk naar Japan op reis? Check dan onze DIGITALE reisgids Japan met meer dan 90 pagina’s aan info. In de reisgids vind je routes, praktische tips, highlights, budget, beste reistijd, inpaklijst, visuminformatie en nog veel meer!

REISGIDS SRI LANKA

Reisgids Sri Lanka

Gaaf! Je gaat of wil waarschijnlijk naar Sri Lanka op reis? Check dan onze DIGITALE reisgids Sri Lanka met meer dan 100 pagina’s aan info. In de reisgids vind je routes, praktische tips, highlights, budget, beste reistijd, inpaklijst, visuminformatie en nog veel meer!

REISGIDS MALEISIË

Reisgids Maleisië

Je wil of gaat dus binnenkort naar Maleisië? Maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen? Check dan onze DIGITALE reisgids. In de reisgids vind je routes, praktische tips, highlights, budget, beste reistijd, inpaklijst, visuminformatie en nog veel meer!

REISGIDS THAILAND

Reisgids Thailand

Thailand is een van de populairste landen in Zuidoost-Azië om te reizen. En dat is natuurlijk niet voor niets! Wij hebben al onze kennis en ervaring van Thailand gebundeld in deze DIGITALE reisgids. Het staat vol met praktische tips, budget, beste reistijd, routes en nog veel meer.

AZIË EXPERT ROUTEBOEK

Azië Expert Routeboek

Het digitale Azië Routeboek bevat ruim 25 routes voor de meeste landen in Azië. Voor sommige landen zitten er zelfs meerdere routes in. Naast routes vind je handige tips, de mooiste highlights, de kosten voor het reizen, hoe je van A naar B komt en nog veel meer!

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder