Hoofdmenu
Onze Tours
reis expert header

Mount Kinabalu Tour

Reis-Expert is o.a. bekend van:         

De Mount Kinabalu Tour

Wij hebben jarenlange ervaring met reizen in Azië. En dus zijn we ook in Maleisië en uiteraard ook bij de Mount Kinabalu geweest. Het zo’n geweldig avontuur en belevenis dat we iedereen adviseren om hier Mount Kinabalu te beklimmen. Om dat makkelijker te maken bieden we sinds kort deze tour aan.

Mount Kinabalu is misschien wel hét symbool van Maleisië. Met zo’n 4.095 meter hoog is de berg zichtbaar vanaf heel Sabah. Het is de hoogste berg tussen de Himalaya en het eiland Nieuw Guinea. Ga jij de uitdaging aan en beklim je samen met ons Mount Kinabalu? Het wordt een geweldige ervaring!

Tour details 3-daagse Mount Kinabalu Tour

 OVERNACHTING

Incl. 2 overnachtingen

INCL. VERVOER

inclusief transfer luchthaven of hotel

INCL. MAALTIJDEN

Incl. ontbijt, lunch en diner

10% AANBETALING

Betaal vandaag slechts 10% aan!

Waarom Boeken Bij Reis-Expert

Één van de weinige nadelen van je eigen reis plannen is, zeker in het hoogseizoen, dat tours steeds vaker en sneller volgeboekt zijn. Een oplossing hiervoor is dat je het vanuit Nederland boekt. Het voordeel hier van is dat je van te voren zekerheid hebt dat je het maximale uit je tijd in Azië haalt, ook als je maar relatief kort de tijd hebt. Daarnaast heb je de zekerheid dat de tour niet vol zal zitten op het moment dat jij in Azië bent.

Tot op heden waren er weinig mogelijkheden om tours al voor je reis te boeken/reserveren. Soms kon het wel bij een lokale touroperator maar is dit wel veilig? En begrijpen ze wat ik wil? Door onze jarenlange ervaring met het reizen in Azië kennen wij de leukste tours en betrouwbare touroperators. Wij bieden onze bezoekers daarom de mogelijkheid om tours bij ons te boeken. Wij werken samen met lokale partners in Azië. Op deze manier gaat het geld rechtstreeks naar de lokale bevolking i.p.v de grote touroperators.

SLUIT JE AAN BIJ 250.000
REIZIGERS

EXPERTS MET
JARENLANGE REISERVARING

BETAAL VEILIG
EN SNEL

BOEK LOKAAL
ZONDER EXTRA KOSTEN

Tour Details

3-daagse Mount Kinabalu Tour

Speciaal voor avontuurlijke reiziger hebben we deze actieve 3-daagse Mount Kinabalu Tour. Deze tour is perfect voor de echte actieve reizigers.  Met zo’n 4.095 meter hoog is het de hoogste berg tussen de Himalaya en het eiland Nieuw Guinea. Ga jij de uitdaging aan en beklim je samen met ons Mount Kinabalu? Het wordt een geweldige ervaring!

WHAT’S INCLUDED

TOUR HIGHLIGHTS

2 Overnachtingen

Geniet van de adembenemende zonsopkomst op de top van Kinabalu

Professionele Engelstalige gids

Prachtige natuur onderweg

Mount Kinabalu
Tours in Chiang Mai

WHAT’S INCLUDED

ETEN EN DRINKEN

Lunch en Diner dag 1

Ontbijt, lunch en diner op dag 2

Ontbijt en lunch op dag 3

WHAT’S INCLUDED

EXTRA THOUGHTS

Inclusief 2 overnachtingen

Tour is inclusief entreegelden

Tour is inclusief Engelssprekende gids

Transfer van luchthaven of hotel;

Exclusief persoonlijke uitgave

Kota Kinabalu

Van Dag Tot Dag

Dag 1 | Kota Kinabalu – Kinabalu National Park

Je wordt opgehaald bij Kota Kinabalu Airport of bij je ho(s)tel door onze gids en chauffeur. Onderweg  naar Kinabalu National Park rijden we langs een aantal bezienswaardigheden en markten.

Bij aankomst zorgen we ervoor dat je wordt geregistreerd en ingecheckt in je kamer. De rest van de dag ben je vrij om over de vele paden in het Kinabalu National Park te bewandelen.

Hotel: Kinabalu Park Hostel
Kamer type: Slaapzaal
Maaltijden: Lunch en diner

Dag 2 | Bromo –> Surabaya of Malang

Vroeg uit de veren voor het eerste deel van de Mount Kinabalu Climb. We ontbijten eerst in café Balsam, waar je tevens je lunchpakket krijgt.

We ontmoet de lokale gecertificeerde Mount Kinabalu-gids en na een korte briefing word je naar het startpunt, de Timpohon-poort, gebracht om de klim naar base-camp te beginnen.

Na het bereiken van bace camp heb je tijd om uit te rusten voordat je geniet van een diner in Laban Rata.

Hotel: Laban Rata Rest Hut
Kamer type: Slaapzaal
Maaltijden: Ontbijt, lunch en diner

Dag 2 | Bromo –> Surabaya of Malang

We staan om 3:00 uur op om aan de beklimming naar de top te beginnen. Het grootste deel van de klim zal in het donker zijn. Terwijl de zon begint op te komen, wordt het uitzocht op Borneo steeds indrukwekkender!

Als je de top hebt bereikt, heb je ruim de tijd om uit te kijken over de prachtige bergen, jungle en oceanen van Borneo, een paar foto’s te maken en te ontbijten.

Nadat je uitgerust bent daal je weer af naar de Timpohon-poort. Bij het Balsam-café stoppen we voor de lunch.

Na de lunch nemen we afscheid van de gids en gaan we terug naar Kota Kinabalu of verder naar je volgende bestemming.

Maaltijden: ontbijt en lunch

FAQ

Waar boek ik?

Je boekt direct bij de lokale touroperator. Je boekt dus lokaal maar wel met eenvoudige Europese betaal mogelijkheden.

Is deze tour voor iedereen te doen?

Ja en Nee. Het is een vrij pittige klim naar de top van de berg. Met een hoogte van ruim 4000 meter is het ook nog eens aanpassen aan de hoogteverschillen. Wij raden daarom aan om de tour alleen te boeken wanneer je fysiek in orde bent. Zelf hebben we hem ook gelopen en wij zijn zeker geen topsporters maar bewegen wel regelmatig. Hou hier dus rekening mee.

Kan ik deze tour ook alleen boeken?

Dat kan, maar je betaalt dan wel voor twee. Deze tour, en de kamers die je boekt zijn gebaseerd op twee personen of meer. Als je de tour alleen wil doen betaal je dus meer.

Hebben jullie ook een pick-up service?

Deze tour is inclusief transfer van luchthaven of hotel

Kan ik dagen bijboeken?

Ja dat kan. Stel hiervoor je vraag via ons contactformulier onder vermelding van ‘Verlenging Bromo Tour’.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK TOUR