Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

Reisgids Thailand

”Wil jij binnenkort naar Thailand? Maak je Droomreis waar met onze Reisgids Thailand, vol met routes, reistips, advies, informatie en inspiratie”.

– Op deze pagina vertellen we je alles over onze Reisgids voor Thailand …

Inclusief 4 uitgebreide routes door Thailand!

Een paar vragen van Sjoerd en Ties

 

– Wil jij je droomreis door Thailand waarmaken?
– Wil jij zo veel mogelijk zien, maar weet je niet hoe je jouw reis moet plannen?
– H
eb je geen zin om allerlei blogs en website af te struinen op zoek naar informatie?
– Heb je (nog) geen idee welke landen je wil zien?
– Wil je weten of jouw reisplannen wel haalbaar zijn?
– Wil je het liefst op eigen gelegenheid reizen, maar wel enige houvast hebben?

 

”Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord dan nodigen we je graag uit om verder te lezen”.

Reizen is een geweldige ervaring! En het feit dat jij deze pagina bezoekt betekent dat we die passie voor reizen delen. En dat is niet gek, want wat is er nou mooier dan een geweldige reis maken? 

 

Sjoerd Lagraauw en Ties Lagraauw

Auteurs van de unieke ”Reisgids Thailand”

In 2009 hebben we onze eerste lange reis door (Zuidoost) Azië gemaakt. We waren meteen verliefd! De mensen, de natuur, de cultuur, het heerlijke eten en uiteraard de vrijheid… het was een geweldige ervaring.

Sinds 2009 gaan we elk jaar een paar keer terug naar Azië. Op die manier hebben we een hoop ervaring opgedaan. Die ervaringen willen we graag met jullie delen zodat jullie niet dezelfde fouten maken als die wij maakten ;)

Met onze Reisgids Thailand ga je niet alleen goed voorbereid op reis. Tijdens je reis heb je alle informatie en routes bij de hand.

Wij krijgen heel wat vragen van (onervaren) reizigers over het reizen in Azië en Thailand. Het is ook een hele uitdaging om je route uit te stippelen. Er komt heel wat bij kijken en je zit waarschijnlijk met een hoop vragen. En met alle informatie die tegenwoordig voor handen is weet je vaak niet waar je moet beginnen.

En als je eenmaal weet waar je heen gaat, hoe bereid je jezelf dan voor?

Hoe reis je van A naar B? Waar kun je de trein pakken? En wat kost dat dan? Hoeveel tijd heb je nodig om Thailand goed te zien? Kan het wel in de tijd die jij hebt? Waar moet je op letten? Hoeveel geld moet ik hebben om mijn reis werkelijkheid te maken? 
 
Dat zijn allemaal vragen waar onze Reisgids Thailand antwoord op geeft!

Dit zijn ongetwijfeld vragen die je hebt voor of tijdens je reis. Reizen gaat ook over uitdagingen aangaan. Maar misschien kan jij wel wat hulp gebruiken met die uitdaging?

Toen wij in 2009 op reis gingen hadden we niks voorbereid. Best leuk, maar het kostte ons een hoop geld omdat we bepaalde dingen niet wisten.

Het zou zonde zijn als jij, net als wij, tijdens je reis tegen problemen aan loopt die je vooraf makkelijk had kunnen voorkomen.

Reizen is namelijk niet altijd rozengeur en maneschijn. Helaas spreken wij uit ervaring.

Wat krijg je dan precies?

De beste reisgids voor Thailand die op internet te vinden is. Door middel van onze route en beknopte, maar duidelijke informatie helpen we de reizigers. Want die kunnen wel wat ondersteuning gebruiken. Wij willen voorkomen dat je dezelfde fouten maakt die wij maakten. Geen vragen en onzekerheden meer. Niet meer zoeken op tientallen websites. Je krijgt alles duidelijk en beknopt in één Nederlandse reisgids. Wel zo handig!   

Wij zorgen er voor dat jij jouw droomreis werkelijkheid kunt maken.

Kimberly over De Reisgids

”Ik was nog nooit in Azië of Thailand geweest dus ik was een beetje zenuwachtig voor de eerste reis. Hoewel ik het liefst zonder al te veel planning reis is deze reisgids echt super handig! Met name de info over visum, waar je telefoonabonnementen af kunt sluiten en de routes zijn heel erg handig om te hebben.

Leuk initiatief!
Kimberley, Amstelveen”

 

Een aantal vragen waar onze reisgids Thailand antwoord op geeft;

Wat is de beste route die ik moet nemen?

Hoe kom ik van A naar B?

Wat gaat dat ongeveer kosten?

Waar kan ik een bus of trein ticket kopen?

Wat zijn de mooiste highlights?

Waar kan ik slapen en eten?

Heb ik een visum nodig?

Wat is de beste reistijd?

Wat moet ik allemaal meenemen?

Meer dan 250.000 reizigers bezoeken elke maand deze website! Sluit je aan en bestel onze reisgids Thailand.

Dit kun je van ons verwachten

De perfecte gids voor iedere type reiziger. De gids begeleidt je niet alleen in de voorbereiding maar helpt je ook onderweg met praktische tips en leuke routes. Deze zitten in de Reisgids Thailand verwerkt.

Ook alle kennis van onze website, ruim 100 pagina’s aan informatie over Thailand hebben we verwerkt in onze reisgids. Daarnaast is de reisgids digitaal. Met de digitale versie kan je hem makkelijk onderweg lezen op je telefoon, iPad of laptop. 

DIGITALE REISGIDS THAILAND

Reisgids Thailand1

– Altijd te gebruiken op smartphone, tablet, e-reader of laptop
– Meer dan 90 pagina’s
– Incl. uitgebreide route door Thailand
– Handige tips en info
– Inspirerende foto’s
Incl. GRATIS bonus

Een aantal dingen waar onze reisgids Thailand bij helpt

Onze reisgids Thailand hebben we opgesteld met de intentie om andere reizigers te helpen. We kunnen stellen dat we behoorlijk ervaring hebben qua reizen in Thailand. Maar daarnaast hebben we ook veel tips en info gekregen van onze bezoekers op de website. Het boek helpt je met:

Stap voor stap uitleg welke route je kunt afleggen en hoe je dat het makkelijkst doet

Het helpt je jouw droomreis/route te plannen

Je weet precies hoe groot je budget moet zijn om je reis te maken

Voorkom de fouten die wij hebben gemaakt tijdens je reis

Je gaat zelfstandig op reis, maar hebt toch de nodige houvast zodat je niet in de problemen komt

Bespaar geld en tijd door handige insider-tips

De Beste Kwaliteit

De Reisgids Thailand is van goede kwaliteit. Wij garanderen dat de reisgids de hele reis mee kan.

Goed voorbereid

Met de tips, informatie en uitgebreide routes ga je goed voorbereid op weg en haal je het maximale uit je reis.

Jouw Droomreis

Je staat waarschijnlijk te popelen om je droomreis te beginnen. Wacht niet langer en maak die droom waar!

Bestellen zonder Risico!

Reizen zonder problemen, makkelijker en met meer energie! Dat wil toch iedereen? Maar wat als je er na aankoop achter komt dat de reisgids toch niet helemaal jouw ding is?

Dan krijg je 100% je geld terug*. Serieus. Wij willen jullie helpen, en als je niet geholpen bent met de reisgids, dan hoeft het ook niets te kosten.
Wij zijn er zeker van dat de gids werkt, we hebben genoeg reizigers geholpen. Maar we snappen ook dat je wellicht sceptisch bent over onze reisgids. Daarom maken we niet moeilijker dan het is. Je krijgt een risicovrije beslissing. Dit doen we omdat we weten dat onze reisgids jou gaat helpen met je droomreis.

Om die reden geven we ieder persoon die onze reisgids koopt de mogelijkheid om zijn geld terug te ontvangen middels een 14-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Als jij na het lezen en toepassen van de Reisgids Thailand niet tevreden bent … dan betalen we 100% je geld terug

Alvast een kleine 'sneak peak'

Lees een aantal pagina’s uit onze gids!

SPECIALE AANBIEDING

We willen je graag op de hoogte stellen van de speciale aanbieding die alleen DEZE week geldig is! Je krijgt de mogelijkheid om de Azië Expert Reisgids Thailand ter waarde van €24,95 (digitaal) aan te schaffen voor de tijdelijk speciale prijs van;

– Digitaal – €14,95
INCLUSIEF GRATIS BONUS 

Dit doen we, omdat we weten dat onze informatie zeer waardevol voor je is en het daarom zonde zou zijn als jij deze kans mist. Nogmaals: 100% risico vrij!!

Dat is toch een stuk goedkoper dan een georganiseerde reis van duizenden euro’s?

Dit is wat andere van onze Reisgids Thailand vinden:

Milou

”Hey,

Ik heb zowel de gids van Thailand als van Vietnam aangeschaft voor mijn reis van 3 maanden door Azië! Het was de eerste keer dat ik naar Azië ging dus een klein beetje hulp onderweg vond ik wel lekker. Zeker de routes die in het boek staan zijn heel erg handig! Ik heb ze niet precies gevolgd, maar het geeft een goede houvast. 

Bedankt!

Groetjes, Milou

Raoul1

Walter

”Hoi Sjoerd en Ties,

Ik was nog nooit in Azië of Thailand geweest dus ik was een beetje zenuwachtig voor de eerste reis. Hoewel ik het liefst zonder al te veel planning reis is deze reisgids echt super handig! Met name de algemene land informatie vooraf en de route zijn heel erg handig om te hebben.

Leuk initiatief!

Groeten, Walter

Emma

Annelieke

”Hoi Azië-Expert,

wij hebben de Reisgids vooral voor de Routes gekocht. Deze zijn echt super handig om onderweg te gebruiken. Het geeft een beetje meer zekerheid onderweg. Wij zijn nog steeds super blij met de Reisgids.

Nu nog die super gave reis gaan maken!

Cheers, Annelieke

Jij hebt vragen, wij hebben antwoorden

Wat als ik niet tevreden ben?

Dan krijg je gewoon je geld netjes terug. Wij willen alleen tevreden klanten en daarom bieden wij een 100% niet goed geld terug garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons een email te sturen en we storten de volgende werkdag direct je geld terug.

Is het veilig om jullie reisgids Thailand via jullie website te bestellen?

Dit is s absoluut 100% veilig! Dat garanderen wij. Je wordt doorgestuurd naar onze website www.reis-expert.nl. Dit is ons bedrijf waar we onze webshop beheren. Je zult zien dat je bovenin je browserbalk een versleuteld slotje en een ‘S’ (https) voor het domein ziet staan. Dit betekent dat het een beveiligde verbinding is. Zowel het bedrijf (Mollie BV/Stripe of Paypal) als wij kunnen dus geen vertrouwelijke bankgegevens van je zien

Wat kan ik van de reisgids verwachten?

Je mag van een hoop verwachten van onze reisgids Thailand. Wat dacht je van 4 UNIEKE en tot in de puntjes uitgewerkte routes door de belangrijkste eilanden. Daarnaast staat de reisgids vol met handige tips, informatie en de mooiste highlights.

Is jullie reisgids geschikt voor iedere reiziger?

De reisgids werkt voor iedereen. We bereiden je voor, helpen je met inpakken en geven je handige routes die je kunt volgen onderweg. Al deze boeken zijn dusdanig geschreven dat iedereen er wat aan heeft. De route is een houvast tijdens je reis. Je kunt er delen uit halen of zelf toevoegen.

Krijg ik jullie reisgids thuis gestuurd?

Nee. Bestel je het eBook dan krijg je hem niet thuis gestuurd. Ons eBook Reisgids Thailand is 100% digitaal. Ideaal voor onderweg en ook nog eens goed voor het milieu. Zodra je betaald hebt krijg je van ons een email met daarin de instructies om de reisgids Thailand (of andere reisgidsen) te downloaden.

Bestel de Reisgids Thailand en bespaar jezelf een hoop moeite!

Bespaar verdere moeite, je hoeft niet langer te zoeken en te blijven zitten met vele vragen. Maak nu kennis met ons uitgebreide pakket dat jou maximaal gaat ondersteunen in je zoektocht naar het maken van een geweldige reis door Thailand.

De keuze is nu aan jou.

Als ik NU de Reisgids Thailand bestel ontvang ik:

– Reisgids Thailand (Digitaal | t.w.v. 24,95)

Inclusief 4 uitgebreide routes, handige informatie, tips, de mooiste highlights, handige inpaklijst en nog veel meer.

 

MET DE VOLGENDE GRATIS BONUSSEN

– Bonus 1: eBook “Vliegtickets boeken” (Digitaal | t.w.v. 9,95)

Een handig eBook met alle tips en tricks voor het boeken van de voordeligste tickets naar Azië!

 

En mocht ik om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en 100% eerlijk.

ALLEEN DEZE MAAND VAN 24,95 NU VANAF 14,95

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handige tips en weetjes.