Maak de reis van je dromen met onze Reisgids Vietnam

In deze Reisgids lees je:

Wat is de beste route die ik moet nemen?

Hoe kom ik van A naar B?

Kan ik met de brommer of motor door Vietnam?

Welk budget moet ik aanhouden?

Waar kan ik een bus of trein ticket kopen?

Wat zijn de mooiste highlights?

Waar kan ik slapen en eten?

Heb ik een visum nodig?

Wat is de beste reistijd?

Wat moet ik allemaal meenemen?

Reisgids Vietnam

ALLEEN DEZE WEEK VAN €27,95 NU VANAF €14,95

Azië Expert Reisgids Vietnam

Onze ervaring met het reizen in Vietnam willen we graag met jou delen. Zelf hebben we meerdere keren gereisd in Vietnam en hebben een hoop meegemaakt in die tijd. Juist deze inside informatie maakt het verschil. Samen met andere Azië Experts hebben we onderzoek gedaan naar wat de meeste reizigers nou bezig houdt voordat ze vertrekken en tijdens hun reis. Uit dat onderzoek bleek dat mensen vooral op zoek zijn naar goede routes en een boek dat ze kan begeleiden tijdens hun reis. En dat is precies wat je vindt in onze reisgids Vietnam..

Digitaal of Hardcopy

De reisgids is digitaal of hardcopy. Dat betekent dat je de gids kunt gebruiken op laptop, tablets, smartphones en e-readers of gewoon kunt lezen zoals een echt boek.

Tips en info

De reisgids bestaat uit meer dan 110 pagina's vol handige tips over onder andere visum, beste reistijd, vervoersopties, het boeken van vliegtickets en veel meer.

Unieke routes

In de reisgids staan drie unieke en zeer gedetailleerde routes voor Vietnam die je kunt volgen tijdens je reis. Er zijn routes voor 2 en 4 weken.

DIGITAAL

Met de digitale reisgids Vietnam kun je de reisgids altijd en overal gebruiken. De reisgids is te gebruiken op een smartphone, laptop, tablet of e-reader. Je hebt een week de mogelijkheid om de digitale reisgids te downloaden.

HARDCOPY

Reisgids Vietnam

Heb je liever een ‘echt’ papieren boek in je handen? Dat kan! We hebben onze reisgidsen namelijk ook in hardcopy (A5 formaat). Dit is ideaal als je liever een boek hebt dat je even door kunt bladeren.

Dit is wat andere zeggen!

Michel”Hoi Azië Expert,

Een paar weken voor vertrek naar Vietnam heb ik jullie gids gekocht. En ik moet zeggen dat alles wat ik dacht van een reisgids er ook in staat. De belangrijkste informatie zit er in verwerkt en het leest erg prettig. Een kleine investering als je ziet wat je er voor terug krijgt.
En nogmaals bedankt voor jullie tips en hulp.

Groeten,
Michel”

Milou”Hi,

wij waren al in Vietnam toen we jullie reisgids hebben aangeschaft. Heb er geen spijt van gehad. De opzet is super duidelijk en er staat goede informatie in. Wij hebben maar één route gebruikt van de vier (Zuid Vietnam) maar die sprak ons heel erg aan! Prima reisgids, en in het Nederlands, wat ook wel eens handig is. 

Bedankt!

Groetjes, Milou”

Marlien”Hoi Sjoerd,

wij hebben de Reisgids vooral voor de Routes gekocht. Deze zijn echt super handig om onderweg te gebruiken. Het geeft een beetje meer zekerheid onderweg. Daarnaast, kwamen we later achter, helpen jullie altijd met vragen. Wij zijn nog steeds super blij met de Reisgids.

Nu nog die super gave reis gaan maken!

Cheers, Marlien”

Inhoudsopgave-reisgids-Vietnam

ALLEEN DEZE WEEK VAN €27,95 VANAF €14,95

Wat krijg je?

De perfecte Reisgids voor Vietnam

114 bladzijde vol praktische tips

3 leuke en zeer uitgebreide routes

Tips voor het rijden op een brommer of motor door Vietnam

Beschrijving van de mooiste highlights

Bijzonder handige inpaklijst

Te lezen op telefoon, tablet, eReader of Laptop

Praktische tips over o.a. geldzaken, visum, budget, beste reistijd, vervoer etc.

En mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan krijg je AL jouw geld terug.

Zonder risico en 100% eerlijk.

Alvast een kleine 'sneak peak'

Onderstaande pagina’s is wat je kan verwachten van onze reisgids Vietnam. Uiteraard is er nog veel meer verwerkt in de gids maar zo heb je al een aardig beeld!

Info over budget

Info over beste reistijd

De mooiste highlights

Uitgebreide routes

Emma is blij!

Emma”Ik had voor mijn reis al veel gelezen op jullie website en toen ik de reisgids zag leek dat me een goede aanvulling op mijn reis. Alle informatie die jullie op de website hebben staan staat ook in het boek. Super handig voor onderweg! Informatie is goed en up-to-date en de routes zijn heel erg handig om te hebben.

Gaaf gedaan!

Emma, Den Haag”

Wat andere vinden van onze Reisgids Vietnam:
  • Laurens
  • Anne
  • Theo
  • Twan
  • Vicky
  • Claudia
  • Anne
4.6

Veel gestelde vragen

Wat als ik niet tevreden ben?

Dan krijg je gewoon je geld netjes terug. Wij willen alleen tevreden klanten en daarom bieden wij een 100% niet goed geld terug garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons een email te sturen en we storten de volgende werkdag direct je geld terug.
Heb je het hardcopy boek besteld? Ook dan krijg jij gewoon je geld terug. Wanneer je het product onbeschadigd, voldoende gefrankeerd naar ons terugstuurt, storten we, na ontvangst, het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug

Is het veilig om jullie reisgids Vietnam via jullie website te bestellen?

Dit is s absoluut 100% veilig! Dat garanderen wij. Je wordt, afhankelijk van je betaalmethode, door gestuurd naar beveiligde pagina. Je zult zien dat je dan bovenin je browserbalk een versleuteld slotje voor het domein en een S in https ziet staan. Dit betekend dat het een beveiligde verbinding is. Zowel het bedrijf (Mollie BV/Stripe of Paypal) als wij kunnen dus geen vertrouwelijke bankgegevens van je zien

Wat kan ik van de reisgids verwachten?

Je mag van een hoop verwachten van onze reisgids Vietnam. Wat dacht je van 3 UNIEKE en tot in de puntjes uitgewerkte routes door de belangrijkste eilanden. Daarnaast staat de reisgids vol met handige tips, informatie en de mooiste highlights. En je betaald GEEN verzendkosten. De Reisgids Vietnam is direct na aanschaf beschikbaar om te worden gedownload!

Is jullie reisgids geschikt voor iedere reiziger?

De reisgids werkt voor iedereen. Of je nou 3 weken vakantie gaat vieren of 3 maanden gaat backpacken. We bereiden je voor, helpen je met inpakken en geven je handige routes die je kunt volgen onderweg. Al deze boeken zijn dusdanig geschreven dat iedereen er wat aan heeft. Daarnaast helpen we je met vragen over het reizen of over je eigen route. We kunnen dus iedereen.

Krijg ik jullie reisgids thuis gestuurd?

Ja als je het HARDCOPY boek besteld krijg je deze binnen enkele dagen thuis gestuurd. Bestel je het eBook dan krijg je hem niet thuis gestuurd. Ons eBook Reisgids Vietnam is 100% digitaal (ideaal voor onderweg). Zodra je betaald hebt krijg je van ons een email met daarin de instructies om de reisgids Vietnam (of andere reisgidsen) te downloaden.

Open boek Reisgids Vietnam
Sjoerd en Ties in Nha Trang, Vietnam

Tot slot!

Willen we je alvast heel erg veel plezier toewensen met jouw reis door Vietnam :). We zijn er zeker van dat je een geweldige tijd tegemoet gaat!

Mocht je vragen hebben over de reisgids of gewoon over je voorbereiding of reis, mail ons dan gerust. We helpen je graag op weg. Wil je echt goed voorbereid op pad? Bestel dan de reisgids en je weet zeker dat je goed zit.

ALLEEN DEZE WEEK VAN €27,95 NU VANAF €14,95