AZIË-EXPERT REIS WORKSHOP

Ben jij net als wij een fanatieke reiziger? Check dan eens onze workshops. Wij krijgen regelmatig vragen van reizigers. Dat kunnen allerlei vragen zijn over reizen in Azië. In plaats van dat we iedereen apart helpen vinden wij het veel leuker om met een groep reizigers over reizen te praten. Dat is immers een onderwerp waar we nooit over uitgepraat raken! Dus ga jij binnenkort op reis en zit je met allerlei vragen? Meld je dan aan voor onze workshop en sluit je aan bij andere fanatieke reizigers!

24 FEBRUARI 2018

Pijnacker – 19:30 tot 22:30 uur

UITVERKOCHT

7 APRIL 2018

Pijnacker – 19:30 tot 22:30 uur

24 PLEKKEN BESCHIKBAAR

JUNI 2018

Pijnacker – 19:30 tot 22:30 uur

IN DE PLANNING

WAT HOUDT DE WORKSHOP IN?

De workshop is voor iedereen die van reizen houdt. Of je nu voor de eerste keer gaat voor lagere tijd gaat reizen, of als je al wat meer ervaring hebt met reizen. Wat wij merken is dat er veel mensen een hoop vragen hebben voordat ze op reis gaan. Veel van die vragen zijn hetzelfde. Denk aan het regelen van je visum, de beste reistijden, hoe je van A naar B komt, of het wel veilig is, of je uitreistickets nodig hebt, hoeveel geld je mee moet nemen… zo kunnen we nog wel even door gaan.

In plaats van dat we iedereen apart helpen met zijn of haar vragen, helpen we liever meerdere reizigers tegelijk. Dat scheelt ons tijd, en hoe meer reisfans bij elkaar, hoe beter we iedereen kunnen helpen. De reis workshop wordt gegeven door Ties en Raoul, beiden ervaren reizigers.

Of je nu gaat backpacken, rondreizen of op vakantie gaat. De workshop is er voor iedereen. Jong en oud, backpacker of flashpacker… Het gaat er om dat we één passie delen; reizen! En daar wil iedereen over praten :)