Hoofdmenu
Onze Tours
reis expert header

Waarom wij NIET in dorms slapen

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 2

2 comments

 1. Hanneke

  Haha wat grappig om te lezen. Ik wil eind volgend jaar 6 a 7 maanden door Azië reizen. Ik heb twee keer eerder in een hostel op een slaapzaal verbleven (in Brighton en in Kyoto) en dat vond ik echt vreselijk. Ik slaap heel licht dus ik wordt overal wakker van. Ik wil dus ook graag op een privé kamer. Mijn vraag is, hoe zit het met de kosten daarvoor? Als dagbudget wil ik ongeveer 50 tot 70 euro reserveren. Dus als een privé kamer 10 tot 20 euro zou zijn dan lijkt dat me goed te doen.

  1. Sjoerd

   Hoi Hanneke,

   Normaal gesproken moet je met dat budget wel een prive kamer in een hostel kunnen krijgen. Je zal in sommige plekken misschien wat harder moeten dan op andere plekken maar gemiddeld moet dat te doen zijn. Het is wel aan de lage kant. Zeker als je in het hoogseizoen van een land zit ga je al snel richting de 20 a 25 euro per nacht. Het verschilt wel erg per land, afhankelijk van welke landen je gaat bezoeken zou ik zeggen dat het te doen moet zijn.

   Happy Travels,
   Sjoerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder