Hoofdmenu
Onze Tours
reis expert header

The voice of Myanmar en Magische momenten!

Door: Sjoerd - Reis Expert    |    Reacties: 4

4 comments

 1. helen

  stoere neef dank voor je super verhalen over je reizen , ik heb genoten
  je (tante) ik kon me eerst niet voorstellen dat Myanmar zo anders was ,maar je hebt me overtuigt
  als je weer gaat hoop ik het weer te volgen

 2. Peter van Rijen

  Hallo Sjoerd…..wat een leuke manier van schrijven heb je….dan ook genoten van je verslag. Ik ga met mijn partner de 28ste naar Myanmar en heb er dan ook ongelofelijk veel zin in. Ik schrik wel van jouw schrijven dat je de ballonvlucht ver van tevoren moet boeken want dat hebben we ook niet gedaan…..ik hoop wel dat alsnog ter plekke lukt.

  In ieder geval bedankt voor je verslag.

  1. Sjoerd Lagraauw Post author

   Beste Peter! Dank voor je reactie. Ik heb het verhaal namens Ties geplaatst die op dit moment in Myanmar zit. De ballonvlucht schijnt inderdaad van te voren geboekt te moeten worden. Ik zou dan ook nog even gaan kijken of je dit misschien niet vanuit nederland alvast kan doen? Ties heeft geluk gehad dat er nog precies 2 plekjes over waren!

 3. lianne

  Lieve Ties dank PFFFFFFF voor je geweldige reisverslag! Ik ga het nog opnieuw nalezen.Super!
  groet Lianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder