In de Golf van Thailand liggen zo’n 60 Cambodjaanse eilanden, makkelijk bereikbaar vanaf Sihanoukville, Kep en Koh Kong. Een trip naar één van deze oogverblindend mooie tropische eilandjes is een lust voor het oog en biedt je ontspanning en rust. De meeste van de eilanden Cambodja hebben wegen, ATM’s of 24 uur elektriciteit maar de schoonheid van deze eilandjes met witte stranden, heldere zeeën, palmbomen en een easy-going vibe maken dat meer dan goed.

Eilanden Cambodja

Wees er echter snel bij want ontwikkelaars en investeerders hebben de meeste van deze eilandjes in hun vizier. Dit resulteerd in een groeiend aantal super-de-luxe resorts en bungalow parken. De vraag is hoe lang de easy-going vibe nog aanwezig is. Jammer, want de eilanden Cambodja zijn misschien wel de relaxte en meest authentieke in heel Zuid-Oost Azië. De prachtige Koh Rong eilanden zijn een heerlijk rustige escape vanuit Sihanoukville. Helaas worden ook daar steeds vaker feestjes georganiseerd en neemt het soms Thaise feest praktijken over. Maar als je goed om je heen kijkt zijn er nog zeker eilanden of plekken op eilanden te vinden waar je heerlijk tot rust kan komen. Wij hebben de beste eilanden Cambodja op een rijtje gezet.

Wat wij vinden:
  • Azië Expert - 7.9/10
    7.9/10

Samenvatting

In de Golf van Thailand liggen zo’n 60 Cambodjaanse eilanden, makkelijk bereikbaar vanaf Sihanoukville, Kep en Koh Kong. Een trip naar één van deze oogverblindend mooie tropische eilandjes is een lust voor het oog en biedt je ontspanning en rust.

7.9/10

Stel hieronder je vraag aan onze Reis Experts. Ben je tevreden met ons antwoord? Dan zou je ons hier kunnen trakteren op een lekkere kop koffie.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.