Dreamland Beach

Dreamland Beach is gelegen op het meest zuidelijke schiereiland van Bali. Het strand is al jarenlang erg populair onder toeristen. Vooral de mensen die van surfen houden zijn op Dreamland Beach aan het juiste adres. Dreamland Beach ligt dicht bij het bekende plaatsje Kuta. Hierdoor ben je er vrij snel!

Strand Dreamland Beach

Hoewel het strand met 100 meter niet al te groot is, komen er nog steeds veel toeristen en locals naar het strand. Deze mensen worden vooral aangetrokken door de goede surfmogelijkheden en de prachtige locatie. Dreamland Beach ligt namelijk tegen een hoge klif aan en heeft schitterend wit zand. Daarnaast is het uitzicht op de Indische Oceaan werkelijk prachtig. Op en rondom het strand zijn voldoende leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Vooral surfen is erg populair op Dreamland Beach. Dit komt omdat de golven vaak groot en krachtig zijn, ideaal voor surfers. Zowel gevorderde als beginnende surfers kunnen hier prima terecht. Op het strand zijn ook voldoende plekken waar je surfspullen kunt huren en les kunt krijgen.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon een lekkere luie dag op het strand te houden. Er zijn voldoende barretjes en restaurants in de omgeving waar je voordelig iets lekkers kunt halen. Wanneer je Dreamland Beach bezoekt is het absoluut aan te raden om te wachten op de zonsondergang, die is hier namelijk prachtig.

Vervoer en overnachten

Doordat Dreamland Beach zo populair is, zijn er voldoende mogelijkheden te vinden om de nacht door te brengen. Rond het strand staan namelijk veel hotels en resorts maar ook vrijstaande villa’s en hostels. Er is dus keuze genoeg wanneer je wilt overnachten op Dreamland Beach.

Dreamland Beach ligt in Unggasan Village en is zeer goed bereikbaar. Het strand ligt op een kwartier rijden van de luchthaven Denpasar en op 5 minuten rijden vanaf Garuda Wisnu Cultural Park. Daarnaast zijn de wegen in de regio relatief goed onderhouden.

Locatie Dreamland Beach