De schitterende rijstvelden van Banaue, zwemmen met walvishaaien in Donsol, het behekste Siquijor bezoekt, of ontspannen aan één van de duizenden stranden. In de Filipijnen ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke reis of vakantie! De highlights Filipijnen zorgen voor een onvergetelijke ervaring in dit fascinerende land.

Highlights Filipijnen

De Filipijnen wordt steeds populairder. Waar de internationale reiswereld het tot een aantal jaar geleden vooral gemunt had op landen als Vietnam, Thailand, Cambodja, Indonesië en Laos gaan er steeds meer mensen naar de Filipijnen. En dat is mede te danken aan de indrukwekkende highlights Filipijnen. 

Je kunt hier werkelijk van alles doen. Het mag dan niet de tempels hebben van Myanmar, of de vulkanen zoals in Indonesië,. Maar als je hagelwitte stranden, indrukkende natuur wil zien en vriendelijke mensen wil ontmoeten zit je in de Filipijnen wel goed.

Hieronder vind je overzicht met alle highlights Filipijnen

Wat is er te zien?

Daar komt nog eens bij dat de Filipijnen een schitterende natuur heeft. Met ruim 7.000 eilanden zijn er genoeg stranden om even te ontspannen en de rijstvelden in de Cordillera Mountains staan zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Om alle highlights Filipijnen te bezoeken ben je wel een jaar zoet, daarom hebben we voor jou de mooiste highlights Filipijnen op een rijtje gezet. Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door een fantastisch land.

Banaue

Wil je de mooiste rijstvelden in Azië zien? Vergeet Sapa, vergeet Bali en vergeet Chiang Mai of Pai. Banaue is DE plek met de allermooiste rijstvelden in Azië. En wij hebben ze allemaal gezien dus eten waar we het over hebben 😉

Wat wij vinden:
  • Azië Expert - 9.6/10
    9.6/10

Samenvatting

De schitterende rijstvelden van Ifuago, zwemmen met walvishaaien in Donsol, koloniale gebouwen bezoeken in Vigan of ontspannen aan één van de duizenden stranden. In de Filipijnen ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke reis of vakantie! De mix van Spaanse en Aziatische cultuur maakt het land extra bijzonder! Daar komt nog eens bij dat de Filipijnen een schitterende natuur heeft.

9.6/10

Stel hieronder je Reis Vraag zodat andere bezoekers je kunnen helpen met jouw vragen. Heb je het antwoord op een vraag van iemand anders? Schroom dan niet om deze te plaatsen. Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag hier stellen, na het doneren van een Kop Koffie.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.