Goed nieuws voor alle (Azië) reizigers!

Uit de reisbranche komt goed nieuws voor iedereen die van (verre) reizen houdt! De prijzen in bepaalde landen zullen namelijk met 10 tot 15% dalen. Aangezien wij Azië ook onder een verre reis scharen vinden wij dit wel het noemen waard.

Backpacken in AzieAzië is overigens al niet een bijzonder duur continent. De populairste landen in Azië zijn Thailand, Vietnam, Indonesië, Cambodja en China. Van al deze landen is China waarschijnlijk het duurste hoewel het woord ‘duurste’ hier niet op zijn plaats is. Azië is in tegenstelling tot Europa al goedkoop. Naast de prachtige cultuur, schitterende natuur , het mooie weer en de vriendelijke bewoners is dit voor de meeste vakantiegangers en backpackers ook de reden om richting Azië te vertrekken.

Volgens onderzoek zijn Nederlanders die de komende weken op vakantie gaan naar exotische bestemming flink goedkoper uit. Toeristen kunnen met hetzelfde budget meer eten, drinken en souvenirs kopen dan een paar maanden geleden. Voor Azië geldt dit in landen als Indonesië en Thailand. De Indonesische roepia en de Thaise Baht daalden namelijk 10 tot 15 procent in waarde ten opzichte van mei. Boek jij dus een reis van €1.500 kan dit al snel €225 euro schelen. En met die €225 kan je alle markten in Bangkok afstruinen of flink eilandhoppen in Indonesië!

Uiteraard willen wij zo veel mogelijk mensen enthousiast maken voor een reis naar Azië. Of dit nu is om te luieren op één van de stranden van Vietnam, te slapen met Orang-Oetans in Indonesië, of de schitterende tempels in Cambodja te bekijken maakt ons niet uit! Het liefst allemaal natuurlijk! Kijk eens bij onze reizen en boek nu nog zo’n goedkope reis!

Check direct de beste reisaanbiedingen voor de 3 populairste landen in Azië :

TOP 3 VAKANTIE LANDEN:

[list line=”no” style=”style1″]

[/list]