Om alle highlights Indonesië te zien heb je wel een half jaar nog. Met 17.508 eilanden waarvan er ruim 6.000 bewoond zijn ben je niet zo maar klaar. Wij vinden Indonesië één van de meest veelzijdige landen in Azië.  De highlights Indonesië bieden alles wat je zoekt tijdens een vakantie of reis. Het land telt veel spectaculaire vulkanen, Java herbergt enkele van de indrukwekkendste tempels in Azië, de nationale parken door het hele land zijn uniek om over de vele tropische eilanden en 55.000 (!) kilometer kust nog maar te zwijgen. Maar wat zijn nu de leukste highlights Indonesië?

Highlights Indonesië

Uiteraard verschilt dit per persoon. Waar de één het liefst 4 weken op het strand ligt, wat prima kan in Indonesië, wil de ander juist actief bezig zijn. Gelukkig is er in Indonesië meer dan genoeg te doen voor iedereen. Beklim de Gunung Bromo, geniet van de stranden van Bali, bezoek het prachtige Prambanan of het Komodo National Park. Genoeg te doen dus.

De highlights Indonesië worden hieronder voor je geladen.

Een lijst maken met alle highlights Indonesië is zo goed als onmogelijk. Zelfs als je alleen de grotere en bekendere eilanden bezoekt als Java, Bali, Lombok of Sumatra ben je minimaal 4 weken bezig. Helaas hebben de meeste reizigers dan ook niet de tijd om alle highlights Indonesië te zien. Helaas, want het land is werkelijk schitterend! De Borobodur tempels behoort tot een van de mooiste tempels in Azië, de Komodo Varanen komen zelfs alleen in Indonesië in het wild voor en de duik- en snorkel locaties behoren tot de mooiste ter wereld.

Indonesië telt zelfs 4 nationale parken en 4 culturele bezienswaardigheden die opgenomen zijn op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Graag willen wij onze ervaringen van de highlights met jou delen. Daarom hebben we een overzicht gemaakt met de mooiste, leukste en indrukwekkendste highlights Indonesië.

Wat wij vinden:
  • Azië-Expert