Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

reis expert header

Bromo Vulkaan Tour

Reis-Expert is o.a. bekend van:         

De Bromo Vulkaan Tour

Wij hebben jarenlange ervaring met reizen in Azië en dus Indonesië en zijn uiteraard ook bij de Bromo Vulkaan geweest. Wij vonden het zo’n mooi belevenis hier dat we iedereen adviseren om hier ook heen te gaan. Daarom bieden we sinds kort deze tour aan.

De Bromo vulkaan is een van de meest indrukwekkende vulkanen van het land. De spectaculaire zonsopgang is een van de hoogtepunten van je reis en een onvergetelijke ervaring.

Tour details 2-daagse Bromo Vulkaan Tour

1 NACHT

Incl. 1 hotel overnachting

INCL. VERVOER

inclusief vervoer zonsopkomst

INCL. ONTBIJTBOX

Incl. een ontbijtbox

BETALING

Betaal veilig en snel!

Waarom Boeken Bij Reis-Expert

Één van de weinige nadelen van je eigen reis plannen is, zeker in het hoogseizoen, dat tours steeds vaker en sneller volgeboekt zijn. Een oplossing hiervoor is dat je het vanuit Nederland boekt. Het voordeel hier van is dat je van te voren zekerheid hebt dat je het maximale uit je tijd in Azië haalt, ook als je maar relatief kort de tijd hebt. Daarnaast heb je de zekerheid dat de tour niet vol zal zitten op het moment dat jij in Azië bent.

Tot op heden waren er weinig mogelijkheden om tours al voor je reis te boeken/reserveren. Soms kon het wel bij een lokale touroperator maar is dit wel veilig? En begrijpen ze wat ik wil? Door onze jarenlange ervaring met het reizen in Azië kennen wij de leukste tours en betrouwbare touroperators. Wij bieden onze bezoekers daarom de mogelijkheid om tours bij ons te boeken. Wij werken samen met lokale partners in Azië. Op deze manier gaat het geld rechtstreeks naar de lokale bevolking i.p.v de grote touroperators.

SLUIT JE AAN BIJ 250.000
REIZIGERS

EXPERTS MET
JARENLANGE REISERVARING

DOE BIJ ONS
EEN BETALING!

BOEK LOKAAL
ZONDER EXTRA KOSTEN

Tour Details

2-daagse Bromo Vulkaan Tour

Speciaal voor avontuurlijke reiziger hebben we deze actieve 2-daagse Bromo Vulkaan Tour. Deze tour is perfect voor de echte liefhebbers van natuur en prachtige vergezichten. Bekijk de adembenemende zonsopkomst bij het mount Bromo viewpoint en klim naar de rand van de krater voor een spectaculair uitzicht.

WHAT’S INCLUDED

TOUR HIGHLIGHTS

1 Hotel overnachting

Scenic hike naar prachtig viewpoint

Professionele Engelstalige gids

Vervoer

Betaal veilig en snel!

Bromo vulkaan
Tours in Chiang Mai

WHAT’S INCLUDED

ETEN EN DRINKEN

Ontbijtbox op dag 2

WHAT’S INCLUDED

EXTRA THOUGHTS

Inclusief 1 overnachting

Tour is inclusief entreegelden

Tour is inclusief Engelssprekende gids

Pick-up

Exclusief persoonlijke uitgave

Bromo vulkaan

Van Dag Tot Dag

Dag 1 | Surabaya of Malang –> Bromo

Je wordt opgehaald bij je hotel, het treinstation of vliegveld van Surabaya of Malang om vervolgens naar een hotel nabij de Bromo Vulkaan gebracht te worden. Dit zal, afhankelijk van waar je je bevindt, zo’n 2,5 tot 4 uur in beslag nemen. Bij aankomst check in bij je hotel en kun je eventueel alvast de omgeving gaan verkennen. Je waant je hier al in een totaal andere wereld… Niet te laat naar bed, want de wekker gaat vroeg!

Dag 2 | Bromo –> Surabaya of Malang

Omstreeks 4 uur ‘s ochtends word je gewekt om één van de meest indrukwekkende landschappen van Indonesië te bezichtigen en wat waarschijnlijk één van de hoogtepunten van jouw Indonesië reis wordt. Je hebt even de tijd voor een kopje koffie of thee, waarna de expeditie van start gaat.

Met een jeep of minibusje rijden we een eindje naar de top van de Penenjakan Berg (2770m) om daar de spectaculaire zonsopgang op te wachten en ons langzaam bewust te worden van het adembenemende landschap waarin we ons bevinden. De kwaliteit van de zonsopgang is uiteraard afhankelijk van het weer, maar het zicht op de vulkanen is zonder meer adembenemend. Hier is ook de mogelijkheid een kopje koffie of thee te kopen om je te verwarmen.

Vervolgens gaat de tocht verder naar de Bromo Vulkaan, waar we te voet of te paard (niet inbegrepen, ter plaatse te betalen) verder kunnen trekken naar de kraterrand. De berg maakt deel uit van het Tengger massief en is met haar 2392m zeker niet de hoogste vulkaan, maar de ligging maakt het tot een magisch geheel.

FAQ

Is deze tour met kinderen te doen?

Deze tour is ook geschikt voor kinderen. Het is een pittige klim / wandeling maar zeker te doen voor kinderen zolang ze fysiek fit zijn. De hotelkamers zijn daarnaast ook geschikt voor kinderen.

Kan ik deze tour ook alleen boeken?

Dat kan, maar je betaalt dan wel voor twee. Deze tour, en de kamers die je boekt zijn gebaseerd op twee personen of meer. Als je de tour alleen wil doen betaal je dus meer.

Hebben jullie ook een pick-up service?

Je wordt opgehaald bij je hotel, het treinstation of vliegveld van Surabaya of Malang om vervolgens naar een hotel nabij de Bromo Vulkaan gebracht te worden.

Kan ik dagen bijboeken?

Ja dat kan. Stel hiervoor je vraag via ons contactformulier onder vermelding van ‘Verlenging Bromo Tour’.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK TOUR