Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

reis expert header

Hotel Indonesië

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 15 januari, 2020

Het overnachten in een hotel is niet voor ieder type reiziger. Zeker als we praten over de duurdere hotels in Indonesië. Je hebt gelukkig hostels in alle soorten en maten. Je hebt hostels die dicht in de buurt komen van hostels maar ook vijf sterren hotels met alle luxe die daarbij hoort.

Reizigers die op een budget reizen zullen een hotel Indonesië waarschijnlijk links laten liggen. Een hotel Indonesië kan wel een prima uit komst zijn als je wat luxe zoekt. Denk bijvoorbeeld aan één of twee nachten heerlijk luxe slapen nadat je vier maanden op budget locaties hebt geslapen.

De luxe van een hotel

Ook al reis je met een krap budget, een hotel Indonesië kan alsnog een prima optie zijn. Je hoeft niet je hele reis in dure hotels te slapen, het kan een optie zijn. Als je net aan komt in Indonesië na een lange vlucht is een warme douche of een zacht bed in een hotel geen overbodige luxe.

Daarnaast kan een hotel Indonesië een welkome verrassing zijn als je net vier dagen door de jungle hebt gelopen. Verder is het zo dat de prijzen voor een gemiddeld hotel Indonesië niet de pan uit rijzen. Een hotel is vaak niet heel veel duurder dan een hostel (de sterren hotels uitgezonderd).

sulawesi

Hotel Indonesië boeken

Een hotel Indonesië vinden en boeken is niet zo heel lastig. Google staat vol met websites die allemaal de beste, mooiste, meet unieke of voordeligste hotels aanbieden. Wij hebben zelf goede ervaring met Booking.com. Deze websites staan vol met hotels en het is makkelijk boeken.

Wij boeken alleen onze eerste nacht zodat we niet na een lange vlucht hoeven te zoeken naar accommodatie. Daarnaast kan het geen kwaad om een mooi of populair hotel Indonesië van te voren te boeken als je in het hoogseizoen reist. Het voordeel van online boeken is dat je vaak wat goedkoper uit bent.

Daarnaast kun je via booking.com ook alvast wat reviews lezen. Zo weet je een beetje wat je te wachten staat. Al moet je hier je oordeel ook niet volledig op laten rusten.

Togian
Wat wij vinden:
8/10

Samenvatting

Het overnachten in een hotel is niet voor ieder type reiziger. Zeker als we praten over de duurdere hotels in Indonesië. Je hebt gelukkig hostels in alle soorten en maten. Je hebt hostels die dicht in de buurt komen van hostels maar ook vijf sterren hotels met alle luxe die daarbij hoort.

Meer lezen over Indonesië?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder