Het overnachten in een hotel is niet voor ieder type reiziger. Zeker als we praten over de duurdere hotels in Indonesië. Je hebt gelukkig hostels in alle soorten en maten. Je hebt hostels die dicht in de buurt komen van hostels maar ook vijf sterren hotels met alle luxe die daarbij hoort. Reizigers die op een budget reizen zullen een hotel Indonesië waarschijnlijk links laten liggen. Een hotel Indonesië kan wel een prima uit komst zijn als je wat luxe zoekt. Denk bijvoorbeeld aan één of twee nachten heerlijk luxe slapen nadat je vier maanden op budget locaties hebt geslapen.

De luxe van een hotel

Ook al reis je met een krap budget, een hotel Indonesië kan alsnog een prima optie zijn. Je hoeft niet je hele reis in dure hotels te slapen, het kan een optie zijn. Als je net aan komt in Indonesië na een lange vlucht is een warme douche of een zacht bed in een hotel geen overbodige luxe. Daarnaast kan een hotel Indonesië een welkome verrassing zijn als je net vier dagen door de jungle hebt gelopen. Verder is het zo dat de prijzen voor een gemiddeld hotel Indonesië niet de pan uit rijzen. Een hotel is vaak niet heel veel duurder dan een hostel (de sterren hotels uitgezonderd).

Hotel Indonesië boeken

Een hotel Indonesië vinden en boeken is niet zo heel lastig. Google staat vol met websites die allemaal de beste, mooiste, meet unieke of voordeligste hotels aanbieden. Wij hebben zelf goede ervaring met Booking.com. Deze websites staan vol met hotels en het is makkelijk boeken. Wij boeken alleen onze eerste nacht zodat we niet na een lange vlucht hoeven te zoeken naar accommodatie. Daarnaast kan het geen kwaad om een mooi of populair hotel Indonesië van te voren te boeken als je in het hoogseizoen reist. Het voordeel van online boeken is dat je vaak wat goedkoper uit bent. Daarnaast kun je via booking.com ook alvast wat reviews lezen. Zo weet je een beetje wat je te wachten staat. Al moet je hier je oordeel ook niet volledig op laten rusten.

Reisinspiratie Indonesië

Twijfel je nog of Indonesië wel of niet het juiste land voor jou is? Wij kunnen natuurlijk pagina’s volschrijven over de booming cities, het sprookjesachtige binnenland, de mysterieuze bergen en zelfs de schitterende stranden inIndonesië maar je zal het zelf moeten ontdekken. Je kan gelukkig beginnen met ontdekken van achter je computer. Check onderstaande video overIndonesië en laat je verrassen! door een bijzonder land!

Door de vele vragen kunnen we helaas niet meer zo snel reageren als dat we graag zouden willen. We doen ons uiterste best.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.