Maak de reis van je dromen met onze Reisgids Indonesië!  

In deze Digitale Reisgids lees je:

Wat is de beste route die ik moet nemen?

Hoe kom ik van A naar B?

Kan ik in Indonesië brommer rijden?

Welk budget moet ik aanhouden?

Waar kan ik een bus of trein ticket kopen?

Wat zijn de mooiste highlights?

Waar kan ik slapen en eten?

Heb ik een visum nodig?

Wat is de beste reistijd?

Wat moet ik allemaal meenemen?

Azië Expert Reisgids Indonesië

Door onze ervaring met het reizen in Indonesië willen en kunnen we jou graag helpen. Zelf hebben we meerdere keren gereisd in Indonesië en hebben een hoop meegemaakt in die tijd. Juist deze inside informatie maakt het verschil. Samen met andere Azië Experts hebben we onderzoek gedaan naar wat de meeste reizigers nou bezig houdt voordat ze vertrekken en tijdens hun reis. Uit dat onderzoek bleek dat mensen vooral op zoek zijn naar goede routes en een boek dat ze kan begeleiden tijdens hun reis. En dat is precies wat je vindt in onze reisgids Indonesië

Digitaal

De reisgids is helemaal digitaal. Dat betekent dat je de gids kunt gebruiken op laptop, tablets, smartphones en e-readers.

Travel Lounge

Krijg gratis toegang tot onze TravelLounge. Hier kun je al je vragen stellen, foto's plaatsen, punten sparen en meer.

Unieke routes

In de reisgids staan drie unieke en gedetailleerde routes door Vietnam die je kunt volgen.

100% up-to-date

Doordat de reisgids digitaal is wordt het constant geüpdate en uitgebreid. Zo heb je altijd juiste informatie.

Onbeperkt hulp

Op onze Travel Lounge staan onze Travel Coaches voor je klaar om te helpen met al je vragen!

Tips en info

De reisgids bestaat uit meer dan 100 pagina's boordevol handige tips, routes, inside information en meer.

Dit is wat andere zeggen!

Milou”Hi,

wij waren al in Indonesië toen we jullie reisgids hebben aangeschaft. Heb er geen spijt van gehad. De opzet is super duidelijk en er staat goede informatie in. Wij hebben maar één route gebruikt van de vier (van Bali) maar die sprak ons heel erg aan! Prima reisgids, en in het Nederlands, wat ook wel eens handig is. 

Bedankt!

Groetjes, Milou”

Michel”Hoi Azië Expert,

Een paar weken voor vertrek naar Indonesië heb ik jullie gids gekocht. En ik moet zeggen dat alles wat ik hoop van een reisgids er ook in staat. De belangrijkste informatie zit er in verwerkt en het leest erg prettig. Een kleine investering als je ziet wat je er voor terug krijgt.

Groeten,
Michel”

Emma”Ik had voor mijn reis al veel gelezen op jullie website en toen ik de reisgids zag leek dat me een goede aanvulling op mijn reis. Alle informatie die jullie op de website hebben staan staat ook in het boek. Super handig voor onderweg! Informatie is goed en up-to-date en de routes zijn heel erg handig om te hebben. En de lounge is heel erg handig!

Gaaf gedaan!

Emma, Den Haag”

landengids

Wat krijg je?

Onze kennis en ervaring hebben we omgezet in de reisgids Indonesië. Dit eBook bevat onder andere tips en informatie over het budget, het visum, beste reistijd, de cultuur, het boeken van vliegtickets, het vervoer, waar je kunt overnachten, de mooiste highlights, meer dan 50 pagina’s met super handige routes en nog veel meer!

Het is de perfecte gids voor iedereen die naar Indonesië gaat. De gids begeleid je niet alleen in de voorbereiding maar helpt je ook onderweg met praktische tips en leuke routes. Ook alle kennis van onze website, ruim 1.000 pagina’s aan informatie over Azië hebben we verwerkt in deze reisgids. Omdat we de gids digitaal hebben gemaakt kun je hem onderweg makkelijk lezen op je telefoon, tablet of laptop. En als bonus krijg je de inpaklijst er gratis bij!

En mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan krijg je AL jouw geld terug.

Zonder risico en 100% eerlijk.

Alvast een kleine 'sneak peak'

Onderstaande pagina’s is wat je kan verwachten van onze reisgids Indonesië. Uiteraard is er nog veel meer verwerkt in de gids maar zo heb je al een aardig beeld!

Info over beste reistijd

Info over visum

Uitgebreide routes

Alle highlights

Marlien is super blij!

Marlien”Hoi Sjoerd,

wij hebben de Reisgids vooral voor de Routes gekocht. Deze zijn echt super handig om onderweg te gebruiken. Het geeft een beetje meer zekerheid onderweg. Daarnaast, kwamen we later achter, is de Travel Lounge ideaal om vragen te stellen. Wij zijn nog steeds super blij met de Reisgids.

Nu nog die super gave reis gaan maken!

Cheers, Marlien”

Wat andere van onze Reisgids Indonesië vinden:
  • Karin - 9/10
  • Matthijs - 8.7/10
  • Marja - 8.9/10
  • Herman - 9.4/10
  • Anny - 9/10
  • Nynke - 9.8/10
  • Jessie - 10/10
9.3/10

Veel gestelde vragen

Wat als ik niet tevreden ben?

Dan krijg je gewoon je geld netjes terug. Wij willen alleen tevreden klanten en daarom bieden wij een 100% niet goed geld terug garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons een email te sturen en we storten de volgende werkdag direct je geld terug.

Is het veilig om jullie reisgids Indonesië via jullie website te bestellen?

Dit is s absoluut 100% veilig! Dat garanderen wij. Je wordt, afhankelijk van je betaalmethode, door gestuurd naar beveiligde pagina. Je zult zien dat je dan bovenin je browserbalk een versleuteld slotje voor het domein en een S in https ziet staan. Dit betekend dat het een beveiligde verbinding is. Zowel het bedrijf (Mollie BV/Stripe of Paypal) als wij kunnen dus geen vertrouwelijke bankgegevens van je zien

Wat kan ik van de reisgids verwachten?

Je mag van een hoop verwachten van onze reisgids Indonesië. Wat dacht je van 4 UNIEKE en tot in de puntjes uitgewerkte routes door de belangrijkste eilanden. Daarnaast staat de reisgids vol met handige tips, informatie en de mooiste highlights. En als extra bonus krijg je ook nog een toegang tot onze Travel Lounge.

Is jullie reisgids geschikt voor iedere reiziger?

reisgids werkt voor iedereen. Of je nou 3 weken vakantie gaat vieren of 3 maanden gaat backpacken. We bereiden je voor, helpen je met inpakken en geven je handige routes die je kunt volgen onderweg. Al deze boeken zijn dusdanig geschreven dat iedereen er wat aan heeft. Daarnaast helpen we je met vragen over het reizen of over je eigen route. We kunnen dus iedereen.

Krijg ik jullie reisgids thuis gestuurd?

Nee dat niet. Onze Reisgids Indonesië is 100% digitaal (ideaal voor onderweg). Zodra je betaald hebt krijg je van ons een email met daarin de instructies om een account aan te maken op de Azië Expert Travel Lounge. Daar kun je de reisgids Indonesië (en andere reisgidsen) downloaden.

reisgids indonesie
Sjoerd en Ties in Nha Trang, Vietnam

Tot slot!

Willen we je alvast heel erg veel plezier toewensen met jouw reis door Indonesië :). We zijn er zeker van dat je een geweldige tijd tegemoet gaat!

Mocht je vragen hebben over de reisgids of gewoon over je voorbereiding of reis, mail ons dan gerust. We helpen je graag op weg. Wil je echt goed voorbereid op pad? Bestel dan de reisgids en je weet zeker dat je goed zit.

En mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan krijg je AL jouw geld terug.

Zonder risico en 100% eerlijk.