De natuur in Indonesië behoort tot de mooiste en indrukwekkendste in heel Azië. Het heeft magische vulkanen, tropische eilanden, ontelbaar veel stranden en schitterende nationale parken. Helaas is dat wel aan het veranderen. Cultuur vervaagt, bossen worden gekapt en stranden liggen vol met plastic. Toerisme speelt een belangrijke rol binnen de economie van Indonesië maar heeft ook een negatief effect op de natuur, cultuur en tradities. Wil jij iets veranderen? Kijk dan eens of duurzaam reizen Indonesië iets voor jou is!

Duurzaam reizen Indonesië

Duurzame reizen klinken een beetje zweverig. De term duurzaam betekend voor de één wat anders dan voor de ander. De één denkt aan reizen met een fiets terwijl andere lokale bevolking wil helpen op reis. Duurzaam reizen Indonesië betekent voor iedereen wat anders. Wat jou betekenis van duurzame reizen ook is, we raden je aan om goed te kijken naar wat de reisorganisaties die duurzame reizen Indonesië aanbieden en wat bij je persoonlijke voorkeur past.

Gunung Agung

Dit zijn landschappen die je tegen komt tijdens je reis door Indonesie

Reiswebsites

Er zijn veel websites te vinden waar je mooie en indrukwekkende reizen richting Indonesië kan boeken. Laat je wel goed informeren over waar je heen gaat en hoe lang. Dit kan nog wel eens onduidelijk zijn. Om het boeken van duurzaam reizen Indonesië makkelijker te maken hebben wij een overzicht gemaakt met de beste sites.

VanVerre

Banner_VanVerre-Azie-Expert

Rama Tours

275x275-2 - Rama Tours

PANGEA Travel

Azie-expert-banner-PANGEA-2018-groot

333 Travel

azie_250x250 333 Travel

Reisinspiratie Indonesië

Twijfel je nog of Indonesië wel of niet het juiste land voor jou is? Wij kunnen natuurlijk pagina’s volschrijven over de booming cities, het sprookjesachtige binnenland, de mysterieuze bergen en zelfs de schitterende stranden inIndonesië maar je zal het zelf moeten ontdekken. Je kan gelukkig beginnen met ontdekken van achter je computer. Check onderstaande video overIndonesië en laat je verrassen! door een bijzonder land!

Wat wij vinden:
  • Azië Expert

Samenvatting

De natuur in Indonesië behoort tot de mooiste en indrukwekkendste in heel Azië. Het heeft magische vulkanen, tropische eilanden, ontelbaar veel stranden en schitterende nationale parken.

4.6

Stel hieronder je Reis Vraag zodat andere bezoekers je kunnen helpen met jouw vragen. Heb je het antwoord op een vraag van iemand anders? Schroom dan niet om deze te plaatsen. Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag hier stellen, na het doneren van een Kop Koffie.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.