Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

reis expert header

Duurzaam reizen Indonesië

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 15 januari, 2020

De natuur in Indonesië behoort tot de mooiste en indrukwekkendste in heel Azië. Het heeft magische vulkanen, tropische eilanden, ontelbaar veel stranden en schitterende nationale parken. Helaas is dat wel aan het veranderen. Cultuur vervaagt, bossen worden gekapt en stranden liggen vol met plastic. Toerisme speelt een belangrijke rol binnen de economie van Indonesië maar heeft ook een negatief effect op de natuur, cultuur en tradities.

Wil jij iets veranderen? Kijk dan eens of duurzaam reizen Indonesië iets voor jou is!

Duurzaam reizen Indonesië

Duurzame reizen klinken een beetje zweverig. De term duurzaam betekend voor de één wat anders dan voor de ander. De één denkt aan reizen met een fiets terwijl andere lokale bevolking wil helpen op reis. Duurzaam reizen Indonesië betekent voor iedereen wat anders. Wat jou betekenis van duurzame reizen ook is, we raden je aan om goed te kijken naar wat de reisorganisaties die duurzame reizen Indonesië aanbieden en wat bij je persoonlijke voorkeur past.

Gunung Agung

Dit zijn landschappen die je tegen komt tijdens je reis door Indonesie

Reiswebsites

Er zijn veel websites te vinden waar je mooie en indrukwekkende reizen richting Indonesië kan boeken. Laat je wel goed informeren over waar je heen gaat en hoe lang. Dit kan nog wel eens onduidelijk zijn. Om het boeken van duurzaam reizen Indonesië makkelijker te maken hebben wij een overzicht gemaakt met de beste sites.

Tenzing Travel

banner-250x250 - Japan Tenzing

VanVerre

Banner_VanVerre-Azie-Expert

Rama Tours

Reizen Thailand

PANGEA Travel

Azie-expert-banner-PANGEA-2018-groot

333 Travel

azie_250x250 333 Travel

Reisinspiratie Indonesië

Twijfel je nog of Indonesië wel of niet het juiste land voor jou is? Wij kunnen natuurlijk pagina’s volschrijven over de booming cities, het sprookjesachtige binnenland, de mysterieuze bergen en zelfs de schitterende stranden inIndonesië maar je zal het zelf moeten ontdekken. Je kan gelukkig beginnen met ontdekken van achter je computer. Check onderstaande video overIndonesië en laat je verrassen! door een bijzonder land!

Wat wij vinden:
  • 8.6/10
    Azië Expert - 8.6/10
8.6/10

Samenvatting

De natuur in Indonesië behoort tot de mooiste en indrukwekkendste in heel Azië. Het heeft magische vulkanen, tropische eilanden, ontelbaar veel stranden en schitterende nationale parken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder