Hoofdmenu
Onze Producten

AZIË

Rondreis in Indonesië

Rondreis Bali

De rondreizen door Bali die je hieronder vindt zijn geselecteerd door onze Azië-Experts in samenspraak met andere reisfans.
De reizen zijn samengesteld aan de hand van persoonlijke ervaringen!

Zit jouw ideale reis er niet tussen? Geen paniek, bij ons kun je ook je samen met onze Azië-Experts je eigen reis samenstellen.
Benieuwd? Vraag dan een offerte aan.

12 DAGEN BALI

Traditioneel Bali

Een 12-daagse reis door het prachtige Bali. Tijdens deze reis ontdek je de belangrijkste bezienswaardigheden zoals Ubud, Tanah Lot en de prachtige rijstvelden. Natuurlijk verken je ook de mooiste stranden van Bali.

€570
p.p. vanaf 2 personen excl. int. vlucht

16 DAGEN BALI

Highlights of Bali

Ga je liever wat langer weg? Kies dan de 16-daagse rondreis door Bali. Ook hier kom je langs de mooiste bezienswaardigheden en bezoek je tevens het noorden van Bali en zelfs de Gunung Agung is een optie!

€745
p.p. vanaf 2 personen excl. int. vlucht

17 DAGEN BALI & GILI’S

Rondreis Bali & de Gili’s

De stranden op Bali zijn prachtig, maar die op de Gili’s misschien nog wel mooier. En wat is er nu lekkerder dan je reis afsluiten op een hagelwit strand met die échte beach-vibe!

€780
p.p. vanaf 2 personen excl. int. vlucht

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Tickets
boeken

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handige tips en weetjes.