Japan, het land van de rijzende zon. Het land van de Samurai, Nippon en lange geschiedenis! Het is niet het eerste land waar je aan denkt bij een vakantie naar Azië, maar het is wel een land in opkomst. Japan is een land vol contrasten. De wereldsteden als Tokyo en Nagano zijn een wereld van verschil met het prachtige binnenland van bijvoorbeeld Kamikochi. Daarnaast zijn de Japanners ontzettend vriendelijk wat je verblijf in Japan tot een unieke ervaring maakt! Op deze pagina lees je alles over de highlights Japan.

Highlights Japan

Dat Japan veel te bieden heeft blijkt wel uit het feit dat allen Kyoto al 17(!) plekken heeft die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan! Iedereen kent wel iets van het land. We hebben allemaal wel eens sushi gegeten of een sumo worstelaar gezien op TV.  Deze archipel van 6.800 (!) vulkanische eilanden heeft meer te bieden dan iedereen denkt.

Vanaf het moment van aankomst in Japan, is het bijna alsof je op een andere planeet komt. Het is een fascinerend land, waar oude goden, gewoontes en ambachten worden gemengd met moderne moderne technologie, futuristische mode en gigantische neon schermen. Eén ding is zeker; je zult je geen dag vervelen in Japan.

Wat is er te zien?

Meer dan genoeg. Wij zijn twee keer in Japan geweest en hebben nog steeds niet alles gezien. Elke regio kent zijn eigen unieke highlights. De hogesnelheidstreinen brengen je met angstaanjagende snelheid van het ene deel naar het andere deel van het land. Onderweg vergaap je je aan het indrukwekkende landschap van Japan. De highlights Japan zijn ontzettend divers. In één dag kun je ‘s ochtends de tempels van Nikko bewonderen en ‘s avonds een cocktail drinken aan het strand van Amami-Oshima.

Laat je verrassen door de prachtige natuur, de mystieke tempels, Mount Fuji of vergaap je aan de technische hoogstandjes in één van de steden! Japen heeft het allemaal! Technologie en eeuwenoude tradities komen samen in dit schitterende land!

Route

Ga je binnenkort jaar Japan, maar weet je nog niet zo goed welke route je wil volgen? Wij hebben onze route uitgewerkt in onze Reisgids Japan. Super handig en maar €14,95!

Wat wij vinden:
  • Azië Expert - 8.4/10
    8.4/10

Samenvatting

Japan, het land van de rijzende zon. Het land van de Samurai, Nippon en lange geschiedenis! Het is niet het eerste land waar je aan denkt bij een vakantie naar Azië, maar het is wel een land in opkomst. Japan is een land vol contrasten. De wereldsteden als Tokyo en Nagano zijn een wereld van verschil met het prachtige binnenland van bijvoorbeeld Kamikochi. Japan, en de highlights van Japan, zorgen voor een onvergetelijke reis.

8.4/10

Door de vele vragen kunnen we helaas niet meer zo snel reageren als dat we graag zouden willen. We doen ons uiterste best.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.