Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

Rondreizen Japan

Rondreizen Japan

Japan is een van de mooiste en meest bijzondere landen in Azië om te bezoeken. Je zult versteld staan van de cultuur, natuur, de mensen, geschiedenis en zelfs de stranden. Azië Expert biedt, in samenwerking met Tenzing Travel, een exclusief pakket van rondreizen aan. Onze reizen zijn met zorg en ervaring samengesteld en brengen je langs prachtige nationale parken, indrukwekkende steden en heerlijke stranden. Tijdens deze rondreizen maak je kennis met het échte Japan! 

De reizen zijn, samen met de reisspecialisten van Tenzing Travel, samengesteld aan de hand van onze persoonlijke ervaringen! Zit jouw ideale reis er niet tussen? Geen paniek, bij ons kun je ook samen met onze Azië-Experts je eigen reis samenstellen. Laat je inspireren door onze rondreizen door Japan en laat ons daarna jouw wensen weten.

Benieuwd? Vraag dan een offerte aan.

Inle Lake

Ties | Reis-Expert

TIP ♥ – onderstaande reizen kunnen naar wens worden aangepast via ons offerteformulier 

BEST OF JAPAN – 12 DGN

Best of Japan – 12 dagen

Alleen al de gedachte aan Japan roept bij menigeen direct beelden op van Mount Fuji, kogeltreinen, verse sushi, netjes geharkte kiezeltuinen, vuurrode tempels en geisha’s. Als je op reis gaat in het Land van de Rijzende Zon zullen jouw verwachtingen worden overtroffen!

€2.850
p.p. vanaf 2 personen excl. int. vlucht

JAPAN EXPLORER – 15 DGN

Japan Explorer  – 15 dagen

Deze ‘Golden Route’ van Japan is al jaren een van onze favoriete reizen. Je bezoekt alle klassieke bestemmingen, gecombineerd met vele natuurwonderen en historische steden. Vanuit Tokyo zak je steeds verder naar het zuiden af, verken je de culturele topattracties van Kyoto en bezoek je tenslotte het fascinerende Nagasaki.

€3.400
p.p. vanaf 2 personen excl. int. vlucht

IN TOUCH WITH JAPAN – 16 DGN

In touch with Japan – 16 dagen

Als u een avontuurlijke instelling heeft en graag in contact komt met de lokale bevolking, dan is deze reis uitstekend geschikt voor jou. Je reist grotendeels zelfstandig door Japan en ontdekt onderweg hoe fantastisch alles is georganiseerd en aangegeven. De route voert je zowel langs de bekende steden als verscholen pareltjes.

€3.600
p.p. vanaf 2 personen excl. int. vlucht

HONSHU & KUYSHU – 20 DGN

Honshu & Kyushu – 20 dagen

Het beste van de Japanse eilanden Honshu en Kyushu in 20 dagen! Je bezoekt grote steden als Tokyo, Kyoto en Nagasaki (waar u steeds een volle dag de beschikking heeft over een privé-gids) en bijzondere eilanden als het eigenzinnige Naoshima en het unieke Yakushima.

€ Prijs op aanvraag

CLIMBING MOUNT FUJI – 2 DGN

Climbing Mount Fuji – 2 dagen

Het beklimmen van de 3776 meter hoge ‘Godin van Japan’, Mount Fuji, is geen gemakkelijke opgave en alleen mogelijk in de zomermaanden juli, augustus en september. Maar de inspanning wordt beloond met een prachtig uitzicht!

vanaf €425
p.p. vanaf 2 personen excl. int. vlucht

Wat reizigers van de reizen vinden:
 • 9/10
  Hisham - 9/10
 • 8.7/10
  Annemiek - 8.7/10
 • 8.8/10
  Dennis - 8.8/10
 • 9.4/10
  Rosalie - 9.4/10
9/10

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Tickets boeken

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handige tips en weetjes.