Overschaduwd door de unieke cultuur, de hypermoderne steden en het heerlijke eten worden de stranden Japan vaak vergeten. Bijzonder want met 6.852 eilanden zijn er genoeg stranden in Japan. Stranden in overvloed voor een meer dan goede strandvakantie kunt houden. Van die ruim 6.800 eilanden zijn  de meeste nog onaangetast door toerisme. Ook bieden ze naast prachtige stranden ook een unieke cultuur.

TIP – voor slechts €390 boek je bij CheapTickets.nl een retourtje Tokyo

De stranden van Japan

Japan biedt een ongekend groot aantal schitterende, tropische stranden waar je kunt duiken, snorkelen, kayakken, surfen. Of gewoon in je hangmat sake drinken. Je vindt de stranden Japan ook overal, op slechts drie uur rijden van Tokyo of juist op de meest afgelegen gebieden. Ook al kan je op sommige stranden niet het hele jaar rond terecht. Als je je reis boekt naar Japan zal je niet verwachten dat je tropische stranden tegen komt. Als je eenmaal een strand bezocht hebt zal je merken dat je je soms eerder in Zuid Thailand waant dan in Japan, zo mooi zijn de stranden hier. Wij hebben een overzicht gemaakt met de mooiste eilanden en stranden Japan. Check ze hier!

Wat wij vinden:
  • Azië-Expert

Samenvatting

Met 6.852 eilanden zijn er genoeg stranden in Japan waar je een meer dan goede strandvakantie kunt houden. Van die ruim 6.800 eilanden zijn de meeste nog onaangetast door toerisme en bieden naast prachtige stranden ook een unieke cultuur.

4.6
User Rating 0 (0 votes)
Sending

Door de vele vragen kunnen we helaas niet meer zo snel reageren als dat we graag zouden willen. We doen ons uiterste best.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.