Japan, het land van de reizende zon, de Samurai, de heerlijke sushi, sake en de bekende sumoworstelaars. Iedereen in de wereld lijkt wel wat te kennen van dit land. Maar zodra je land is het net alsof je op een andere planeet terecht komt. Bereid je voor op een reis je die nooit meer vergeet in een veelzijdig land waar moderne steden worden afgewisseld door rustige, traditionele dorpjes! Waar eeuwenoude tradities stand houden maar waar technologie hoog in het vaandel staat. Daarnaast maakt de vriendelijke en open bevolking jouw reis door Japan  er één om nooit te vergeten! Het backpacken Japan biedt je de vrijheid om dit unieke land te ontdekken!. Bekijk onze tips voor het boeken van goedkope vliegtickets Japan.

Vliegtickets Japan

Het reizen in Japan is duurder dan in andere landen in Azië. Dat merk je ook aan de vliegtickets Japan, hoewel deze de laatste jaren wel goedkoper zijn geworden. Doordat Japan afgelegen ligt is het minder aantrekkelijk om via andere steden (bijvoorbeeld Bangkok) te vliegen. Als je vliegticket Japan boekt zal dit waarschijnlijk naar Tokyo zijn. Dit si de goedkoopste optie. Buiten het seizoen om en met goed zoeken kost een vliegticket Japan niet meer dan €450. Als je echter in het hoogseizoen vliegt kan de prijs zo maar oplopen naar €900.

Goedkope vliegtickets Japan

Goedkope vliegtickets Japan ziekt iedereen. Een vliegticket Amsterdam – Tokyo kost echter al snel €800. In vergelijking met bijvoorbeeld Bangkok of Kuala Lumpur is dit een hoop geld. De vliegtickets zijn echter wel afhankelijk van het seizoen waarin je vliegt. Als je namelijk buiten het seizoen vliegt en goed op verschillende vergelijkingssites kijkt kan een vliegticket Japan ook ineens €450 kosten. Daarnaast veel ticket websites vrij vaak goede acties en kortingen.

De beste ticket deals

Om het zoeken naar vliegtickets Japan makkelijker te maken hebben wij een overzicht gemaakt me de beste aanbieders. Op deze website vindt je de scherpste prijzen voor vliegtickets Japan.

CheapTickets

Vliegwinkel.nl

Skyscanner

Als je op zoek bent naar goedkope vliegtickets Japan kan je naast Amsterdam als vertrekplaats ook kijken bij BrusselDüsseldorf en Frankfurt. Dit scheelt vaak in prijs. Daarnaast vindt je rechts boven aan deze pagina de beste deals qua vliegtickets Azië. Deze wordt wekelijks geüpdatet dus hou dit goed in de gaten! De goedkoopste vliegtickets Japan boek je overigens bij CheapTickets.nl.