Koh Ta Kiev

Koh Ta Kiev is het makkelijkst te bereiken vanaf het vaste land. Naast het feit dat Koh ta Kiev een mooi tropisch eiland is, is het ook één van de leukste. Je kunt hier namelijk kamperen in een tent of hangmat aan het strand. Je hoeft je hier zeker niet te vervelend want naast kamperen kan je hier jungle tochten maken, snorkelen of kookcursussen volgen.

Koh Ta Kiev

Koh Ta Kiev is een populair eiland. Omdat het makkelijk te bereiken is en je hier kunt kamperen komen er veel reizigers op af. Laat je hier echter niet door afschrikken. Je kunt hier overigens ook ‘normaal’ slapen want er is genoeg accommodatie. Het eiland zelf is een prachtig klein tropisch eiland net buiten het bekende Ream National Park. Net als veel eilanden rondom Cambodja gaan ook de ontwikkelingen op Koh ta Kiev redelijk hard met de bouw van nieuwe resorts. Niet gek aangezien het eiland wordt geleased aan een Frans bedrijf wat ook Koh Russei aan het volbouwen is. Wees er dus snel bij!

Eilandhoppen rondom Koh ta Kiev

Even ten noorden van Koh ta Kiev ligt nog het eilandje Koh Kotang wat op een handvol bewoners verder leeg is. Samen met Bamboo Island en nog wat kleine eilandjes in de regio maakt Koh ta Kiev deel uit van een populaire ‘eilandhop route’ rondom Sihanoukville. Mocht je echter de tijd hebben overweeg dan om in je hangmatje te overnachten hier i.p.v. terug te reizen naar Sihanouville. Het is een geweldige ervaring. Een dagje eilandhoppen kost overigens zo’n €10-€15.

Locatie Koh ta Kiev