Hoofdmenu
Onze Tours
reis expert header

Watervilla Malediven

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 16 januari, 2020

Als je Googled op de Malediven is de kans groot dat je een foto tegen komt met één van de vele watervilla’s. Deze op palen gebouwde accommodaties zweven boven het heldere turquoise water. Het is niet de goedkoopste optie als accommodatie maar wel één van de mooiste en het geld zeker waard! Bij de meeste watervilla’s heb je een luxe interieur en zodra je je kamerdeuren open klapt kom je op een zonterras met spectaculair uitzicht op de Indische Oceaan.

Watervilla Malediven

De watervilla’s in de Malediven zijn vooral populair onder de mensen die op huwelijksreis zijn. Toch kan je er ook prima verblijven als je ‘gewoon’ vakantie viert of als je eens wil meemaken hoe het is om in zo’n luxe huisje te overnachten.

Het kost je wat meer maar het is het absoluut waard. De watervilla Malediven bieden allemaal luxe kamers.

Bij de meeste watervilla’s heb je een terras waarvan je meteen in het schitterend heldere water kan duiken. En met een gemiddelde temperatuur van 29 graden is dat wel zo lekker. Er zijn zelfs watervilla’s die deels onder water liggen waardoor je de indrukwekkende onderwaterwereld vanuit je huiskamer aan je voorbij ziet gaan.

Vakantie Malediven

Op veel van de eilanden van de Malediven kan je zo’n watervilla boeken. De meeste hebben een ingang aan land met een lange steiger het water is waar meerdere huisjes aan vast zitten. Je kan deze watervilla’s van te voren boeken. Zeker in het hoogseizoen is dit aan te raden omdat het er dan behoorlijk druk kan zijn.

Sommige watervilla’s zijn met de boot bereikbaar, andere per watervliegtuig. Zeker als je met het watervliegtuigje gaat is de reis net zo mooi als het verblijf. Tijdens de vlucht zie je de verschillende atollen onder je voorbij schieten, gelegen in de schitterend Indische Oceaan. Het is een reis en verblijf om nooit meer te vergeten!

Malediven
Wat wij vinden:
  • 8.6/10
    Azië Expert - 8.6/10
8.6/10

Samenvatting

Als je Googled op de Malediven is de kans groot dat je een foto tegen komt met één van de vele watervilla’s. Deze op palen gebouwde accommodaties zweven boven het heldere turquoise water. Het is niet de goedkoopste optie als accommodatie maar wel één van de mooiste en het geld zeker waard!

Meer lezen over Malediven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder