Het is niet de goedkoopste optie maar daarom zeker niet de slechtste! Een hotel zal bij backpackers niet op het lijstje staan maar is dit terecht? Een hotel Maleisië is vaak niet duur terwijl de kwaliteit wel beter is dan een guesthouse of hostel. Voor degene die een iets ruimer budget hebben is een hotel Maleisië een prima uitkomst. Maar ook voor reizigers met een krap budget is een hotel een uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan je eerste nacht na aankomst of een eigen wc in een hotel na vier maanden in hostels.

Live life luxe

Niet iedereen zal gebruik maken van hotels. In eerste instantie denken mensen vaak aan drie sterren hotels aan de boulevard. Toch zijn er genoeg hotels te vinden die qua prijs niet ver van hostels vandaan liggen. Daarnaast kan een luxe hotel af en toe geen kwaad op reis of vakantie door Maleisië.  Veel reizigers boeken hun eerste nacht van te voren. Je kan dan kiezen voor een hostel of guesthouse maar na een reis van 13 uur is een lekker bed, een warme douche en een goed ontbijt geen overbodige luxe. Hetzelfde geldt voor als je net vier maanden in budget hostels hebt geslapen. Een hotel Maleisië biedt hier in net wat meer comfort. En daarnaast liggen de prijzen in Azië lager dan Europa waardoor prijzen van een hotel Maleisië niet schrikbarend hoog zijn.

Hotel Maleisië boeken

Het boeken van een hotel is vaak raadzaam als je zeker wil zijn van een plekje. Mocht je in een reisgids, op internet of TV een prachtig hotel Maleisië hebben gevonden en je wil daar in het hoogseizoen overnachten dan kan het geen kwaad om deze te reserveren. Op internet zijn er veel mogelijkheden waar je een hotel Maleisië kan boeken. Handige site hiervoor is Booking.com. Je kan hier per regio zoeken op hotels maar ook hostels.

Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag, na het doneren van een Kop Koffie, hier stellen.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.