De natuur in Maleisië is oogverblindend mooi, het land wordt omringd door de meest prachtige eilanden en de jungle in Borneo is indrukwekkend. Helaas zie je naast de prachtige natuur ook veel milieuvervuiling of hill-tribes die commerciëler zijn dan de gemiddelde marktkoopman in Nederland. Het toerisme is een grote bron van inkomsten maar heeft ook invloed op natuur en cultuur. Wil jij genieten van al het moois in Maleisië op een duurzame manier? Kijk dan eens of duurzaam reizen Maleisië iets voor jou is.

Duurzaam reizen Maleisië

Duurzaam is een woord met veel betekenissen. Wat duurzaam reizen Maleisië precies in houdt is per persoon verschillend. De één wil op een fiets door het land reizen terwijl de ander de lokale bevolking op een eerlijke manier wil helpen met toerisme. Waar je voorkeur ook ligt; er zijn verschillende reisorganisaties die duurzaam reizen Maleisië aanbieden. Je kunt deze reisorganisaties vaak herkennen aan het Travel Life logo. Deze wordt alleen gegeven aan reisorganisaties die echt duurzaam op nummer 1 zetten.

Cameron Highlands

Reisinspiratie Maleisië

Twijfel je nog of Maleisië wel of niet het juiste land voor jou is? Wij kunnen natuurlijk pagina’s volschrijven over de bijzondere steden, het sprookjesachtige binnenland, de tropische eilanden of de oude oerwouden in Maleisië maar je zal het zelf moeten ontdekken. Je kan gelukkig beginnen met ontdekken van achter je computer. Check onderstaande video over Maleisië en laat je verrassen door een bijzonder land. Met ontzettend vriendelijk mensen en een prachtige natuur. En, als we nog een laatste advies mogen geven. Denk aan het gezegde “take nothing but photo’s, leave nothing but footprints”.

Rama Tours

Reizen Thailand

PANGEA Travel

Azie-expert-banner-PANGEA-2018-groot

VanVerre

Banner_VanVerre-Azie-Expert

Tenzing Travel

banner-250x250-Tenzing

333 Travel

azie_250x250 333 Travel
Wat wij vinden:
  • Azië Expert
4

Samenvatting

De natuur in Maleisië is oogverblindend mooi, het land wordt omringd door de meest prachtige eilanden en de jungle in Borneo is indrukwekkend.

Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag, na het doneren van een Kop Koffie, hier stellen.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.