Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

Binnenlandse vluchten Maleisië

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 13 februari, 2019

Binnenlandse vluchten Maleisië hebben vaak vaste prijzen. Dit betekend dat eindeloos zoeken en vergelijken vaak weinig zin heeft. Uiteraard scheelt het wel waar je heen vliegt aangezien populaire bestemmingen vaak minder duur zijn. Voor het boeken van binnenlandse vluchten Maleisië zijn er verschillende opties. Naast AirAsia heb je Malaysia Airlines of Firefly waar je binnenlandse vluchten Maleisië kan boeken.

Binnenlandse vluchten Maleisië

Wie zowel het schiereiland als Borneo wil bezoeken komt al snel uit bij binnenlandse vluchten Maleisië. Binnenlandse vluchten worden een steeds efficiënter en populairdere manier van vervoer. Een aantal jaar geleden was het vliegen binnenlands een aanslag op je budget maar vandaag de dag vindt je binnenlandse vluchten Maleisië voor €50 tot €150.

Onze ervaring is echter dat Skycanner.nl veruit de goedkoopste binnenlandse vluchten bieden. Zij bieden tickets van AirAsia, Malaysia Airlines en FireFly voor zeer scherpe prijzen. Het is daarom aan te bevelen om je ticket via Skycanner.nl te boeken.

Georgetown

Vliegticket websites

Je hoeft maar te Googlen op ‘binnenlandse vluchten Maleisië’ en binnen een paar tellen heb je tientallen hits voor het beste ticket. zoals gezegd heeft eindeloos zoeken en vergelijken vaak weinig nut omdat het vaste prijzen zijn. Wij hebben een overzicht gemaakt met de beste websites voor het boeken van je ticket!

Skyscanner

Cheaptickets.nl

Voordelige vliegtickets Maleisië

Urenlang zoeken en vergelijken heeft met binnenlandse vluchten weinig nut. Ten eerste omdat het vaak vaste prijzen zijn en ten tweede omdat een ticket vak niet duurder is dan €100. Je zal hier dan ook geen tientallen euro’s besparen.  Hou wel altijd verschillende sites in de gaten, er kunnen wel wat kleine verschillen in zitten.

Wat wij vinden:
  • 8.5/10
    Azië Expert - 8.5/10
8.5/10

Samenvatting

Voor het boeken van binnenlandse vluchten Maleisië zijn er verschillende opties. Naast AirAsia heb je Malaysia Airlines of Firefly waar je binnenlandse vluchten Maleisië kan boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Tickets boeken

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handige tips en weetjes.