Er is geen ander land in Azië waar je zo veel cultuur vindt als in Myanmar. Door de jarenlange isolatie leven mensen hier nog volgend eeuwenoude tradities. Zodra je land kom je in een totaal andere wereld terecht; een land waar mannen rokken dragen (de longyi), waar vrouwen witte make-up dragen (thanakha) en oude tradities nog steeds stand houden. Myanmar is één van de meest authentieke landen in heel Azië. Wat je reis door Myanmar zo fascinerend maakt is dat je in een land terecht komt waar je nog het échte Azië vindt. Globalisering of westerse aspecten zijn hier nog niet bekend! In Bagan vindt je al meer dan 4.000 stoepa’s, bij de Gouden Rots vindt je pelgrims en mediterende monniken, bij het Inle Meer ervaar je hoe de mensen leven van en op het meer, op de Ayeyarwady rivier cruise je langs het dagelijkse leven en in de Shan Heuvels kan je heerlijk wandelen.

Cultuur Myanmar

Het land lijkt ondergedompeld in een zee van stoepa’s en kloosters. Overal waar je komt staan gouden tempels en oude kloosters. Monniken lopen over straat en oude tradities zijn op elke hoek van de straat vindbaar. De cultuur Myanmar is één van de meest authentieke in Azië. Het land trekt echter meer en meer toeristen. Wacht niet te lang om de bijzondere cultuur mee te maken! Hieronder een overzicht met de mooiste en indrukwekkendste cultuur Myanmar.

Wat wij vinden:
  • Azië Expert - 8.7/10
    8.7/10

Samenvatting

Er is geen ander land in Azië waar je zo veel cultuur vindt als in Myanmar. Door de jarenlange isolatie leven mensen hier nog volgend eeuwenoude tradities. Zodra je land kom je in een totaal andere wereld terecht; een land waar mannen rokken dragen (de longyi), waar vrouwen witte make-up dragen (thanakha) en oude tradities nog steeds stand houden. Myanmar is één van de meest authentieke landen in heel Azië.

8.7/10

Stel hieronder je vraag aan onze Reis Experts. Ben je tevreden met ons antwoord? Dan zou je ons hier kunnen trakteren op een lekkere kop koffie.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.