Zo veel te zien in zo’n klein land; van ongerepte tropische stranden, 2000 jaar oude tempels, vriendelijk lachende locals, kuddes wilde olifanten, heerlijk eten en ’s werelds beste surfplekken en dat allemaal voor scherpe prijzen. Sri Lanka is lang overgeslagen door de internationale reiswereld, reizend naar andere landen in Azië. Die tijd is geweest; Sri Lanka is hot! En terecht, want een bezoek aan één van de highlights Sri Lanka laten een onvergetelijke indruk achter.

Highlights Sri Lanka

Steeds meer reizigers weten Sri Lanka te vinden en dat is terecht. Sri Lanka is qua oppervlakte vergelijkbaar met Ierland en dus makkelijk te bereizen. Mocht je niet maanden kunnen reizen maar wel het echte Azië willen zien? Dan is Sri Lanka zeker een aanrader.

Wat is er te zien?

Het bijzondere van Sri Lanka is dat het zo’n klein landje is, maar dat er zo veel te zien is. Het land is net zo groot als Ierland, maar je kunt hier makkelijk een maand rondreizen. de bijzondere mix van cultuur en natuur maken het een fascinerende bestemming voor iedereen. Deze kleine parel in de Golf van Bengalen heeft schitterende stranden zoals Mirissa, maar ook indrukwekkende tempels zoals de Temple of Tooth.

Wij hebben een overzicht gemaakt met de mooiste en leukste highlights Sri Lanka. Lees ze snel door en laat je inspireren door deze kleine parel.

Routes

Ben je op zoek naar mooie routes door Sri Lanka? Check dan onze route door Sri Lanka. Hierin staat een mooie reis door het land beschreven. Check het routeboek hier.

Wat wij vinden:
  • Azië Expert

Samenvatting

De highlights van Sri Lanka zijn behoorlijk divers. Er is veel te zien voor zo'n klein landje. Door de korte afstanden is het een ideaal vakantieland voor reizigers die niet de tijd hebben om een maand of meerdere maanden op reis te gaan.

4.9

Door de vele vragen kunnen we helaas niet meer zo snel reageren als dat we graag zouden willen. We doen ons uiterste best.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.