Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

reis expert header

Reizen in Sri Lanka

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 28 februari, 2020

Sri Lanka is een prachtig land dat lang (en helaas recent nog) werd verscheurd door een burger oorlog. Tegenwoordig vinden steeds meer mensen Sri Lanka als vakantie, backpacken of rondreis bestemming. En dat juichen wij alleen maar toe. Het eiland combineert prachtige natuur, cultuur, activiteiten met de gastvrijheid van zijn inwoners. En dat maakt Sri Lanka tot een bestemming waar meer en meer mensen heen gaan.

Reizen in Sri Lanka

Het reizen in Sri Lanka is goed te doen op eigen initiatief. Het vervoer is er voor Aziatische begrippen goed geregeld en de afstanden zijn niet al te groot. Er zijn wel een aantal dingen om rekening mee te houden. Zo heeft het land verschillende seizoenen die ook per deel van het eiland weer verschillen. Lees je daarom goed in over de beste reistijd voor Sri Lanka voordat je vertrekt.

Naast dat het weer in het hoogseizoen vaak beter is zijn ook de prijzen vaak hoger. Het kan daarom flink in prijs schelen om te kiezen om net voor of vlak na het hoogseizoen te reizen. Afhankelijk van je wensen en mogelijkheden natuurlijk.

Treinreizen in Sri Lanka

Het is een de laatste tijd enorm populair om een deel van je reis door Sri Lanka per trein af te leggen. Wij kunnen bevestigen dat het een unieke ervaring is maar er zitten wel wat haken en ogen aan. Zo is het vrij lastig om te reserveren maar raken de treinen wel steeds sneller vol. Laat je daarom goed informeren. Wij schreven het blog  Treinreis door Sri Lanka om je beter op weg te helpen.

Treinreis Sri Lanka

De beste reiswebsites

Er zijn genoeg mooie en indrukwekkende reizen richting Sri Lanka te boeken. Als je goed zoekt en veel vergelijkt kan een reis in dezelfde regio zomaar honderden euro’s schelen. Laat je altijd goed informeren over waar je heen gaat en hoe lang. Dit kan nog wel eens onduidelijk zijn. Wij hebben een overzicht gemaakt met de beste websites voor het boeken van je reis!

Mekong Reizen

Mekong-Banner-275x275px

333 Travel

azie_250x250 333 Travel

PANGEA Travel

Azie-expert-banner-PANGEA-2018-groot

Tenzing Travel

banner-250x250-Tenzing

Rama Tours

Reizen Thailand

VanVerre

Van-Verre-fotologo

Als je eenmaal hebt besloten dat je naar het prachtige Sri Lanka wil en je weet wat voor soort reiziger jij of jullie zijn. Dan is het tijd om de volgende stap te maken. Ga jij als backpacker rondreizen in Sri Lanka? Of ga je op vakantie?

Hieronder kan je verder lezen over de verschillende manieren waarop je Sri lanka kan ontdekken. Allemaal met hun eigen bijzonderheden en voordelen.

Vakantie Sri Lanka

Sri Lanka, een land met een prachtige kustlijn, groene bergen, adembenemende nationale parken, booming steden met misschien wel ’s werelds beste keuken en een schitterde cultuur. Check hier de beste tips voor het boeken van vakanties!

Backpacken Sri Lanka

Backpacken Sri Lanka; het staat ongetwijfeld bij veel mensen op hun ‘to-do’ lijstje. Backpacken in Sri Lanka is een prachtige manier om het land te verkennen.

Rondreis Sri Lanka

Als je zelf geen tijd of zin hebt om een reis te plannen kan een rondreis Sri Lanka een prima uitkomst zijn! Met een georganiseerde reis hoef je zelf niks te regelen. Check hier de beste tips voor het boeken van een rondreis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder