Rondreis Sri Lanka

Sri Lanka is een van de leukste landen in Azië om te bezoeken. Laat je inspireren door onze rondreizen door Sri Lanka. Onze reizen zijn met zorg en ervaring samengesteld en brengt je langs prachtige stranden, nationale parken, theeplantages en leuke steden. Tijdens onze rondreizen maak je kennis met het échte Azië!

De reizen zijn samengesteld aan de hand van persoonlijke ervaringen! Zit jouw ideale reis er niet tussen? Geen paniek, bij ons kun je ook je samen met onze Azië-Experts je eigen reis samenstellen.
Benieuwd? Vraag dan een offerte aan.

Inle Lake

Ties | Reis-Expert

TIP ♥ – onderstaande reizen kunnen naar wens worden aangepast via ons offerteformulier 

10 DAGEN SRI LANKA

Sri Lanka Classic

Een 10-daagse reis door het prachtige Sri Lanka. Deze reis brengt je langs de mooiste plekken in het westen van Sri Lanka. Je bezoekt mooie stranden, indrukwekkende nationale parken en natuurlijk de drie Koningssteden. De perfecte kennismaking met dit mooie land!

€1.170
p.p. vanaf 2 personen excl. int. vlucht

18 DAGEN SRI LANKA

Best of Sri Lanka

Tijdens deze 18-daagse rondreis door Sri Lanka ontdek je het beste van Sri Lanka. De prachtige theeplantages, oude hill stations, hagelwitte zandstranden, nationale parken en eeuwenoude tempels. Dit in combinatie met de leuke activiteiten maakt dit een van de beste rondreizen!

€1.885
p.p. vanaf 2 personen excl. int. vlucht

14 DAGEN SRI LANKA

Sri Lanka Family

Op zoek naar een mooie rondreis voor jou en je familie? Ook dat kan! tijdens deze 14-daagse familie rondreis bezoek je de mooiste plekken in Sri Lanka en houden we rekening met de kids. Dat betekent kindvriendelijke accommodatie, activiteiten en een iets relaxter reistempo. We zo fijn voor papa en mama ;)

€1.900
p.p. vanaf 4 personen excl. int. vlucht

5 DAGEN SRI LANKA

Into the Wild

Ben je op zoek naar de mooiste stukjes natuur in Sri Lanka? Dan is deze mini rondreis van 5 dagen wat voor jou! Tijdens deze 5-daagse reis bezoek je onder andere Yala National Park waar je een jeepsafari maakt en wildlife kunt spotten. De kan op het spotten van olifanten, apen en krokodillen is groot.

€795
p.p. vanaf 2 personen excl. int. vlucht