Op een eiland ontkom je niet aan stranden, zelfs niet zo’n klein eiland als Sri Lanka. De stranden Sri Lanka behoren tot de mooiste en meest ongerepte stranden ter wereld. Het land heeft de vorm van een parel en de schitterende stranden van Sri Lanka dragen hier zeker aan bij! Of je nu wil bijkomen aan een tropisch strand of op zoek bent naar bars en gezelligheid op het strand; op de stranden van Sri Lanka vind je het allemaal. De keuze qua stranden is minder dan in bijv. Indonesië of Vietnam en de bekendste stranden Sri Lanka vind je vooral in het zuiden.

Stranden Sri Lanka

Je kan kiezen voor een ‘surf’ strand als die van Mirissa, de party locaties zoals bij Unawatuna of juist de afgelegen paradijsjes op één van de vele verlaten strandjes. Aangezien Sri Lanka niet zo groot is kan je in een kort tijdsbestek vele stranden bezoeken. De meeste stranden Sri Lanka liggen binnen handbereik. Niet alle stranden zullen toegankelijk zijn en daarnaast zijn er delen die wat minder fraai ogen. Dit komt omdat de bevolking helaas minder onderwezen is op de gevolgen van vervuiling. Vele dumpen hun vuil op de stranden en omdat het niet schoon wordt gemaakt zoals hier in Nederland, zie je dat soms terug. Als je echter je ogen op houdt en rondvraagt bij de locals of andere reizigers ontdek je altijd wel een paradijsje. Hier vind je een overzicht van de mooiste stranden Sri Lanka.

Let op! Het kan soms wat langer duren voor de pagina’s om te laden. Heb daarom even geduld tot alles zichtbaar wordt hier onder.

Wat wij vinden:
  • Azië Expert - 8.3/10
    8.3/10

Samenvatting

Op een eiland ontkom je niet aan stranden, zelfs niet zo’n klein eiland als Sri Lanke. De stranden Sri Lanka behoren tot de mooiste en meest ongerepte stranden ter wereld.

8.3/10

Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag, na het doneren van een Kop Koffie, hier stellen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.