Naast het backpacken in Azië kan je natuurlijk ook kiezen voor een georganiseerde rondreis Azie. Of een mooie vakantie in één van de vele mooie landen die het continent herbergt. Wij kunnen eigenlijk beide opties aanraden. Azië schikt zich perfect voor zowel een ‘korte’ vakantie als een langere rondreis. Wil je bijvoorbeeld 2 weken tot een maand op vakantie in Azië en wil je alles van te voren al geregeld hebben, dan is een georganiseerde rondreis Azie een goed alternatief. Uiteraard betaal je wat meer maar dan heb je wel een hoop zekerheid.

Rondreis Azië aanbod!

Er is op internet veel aanbod van reisorganisaties die allemaal de beste en goedkoopste zijn. Kiezen voor een goed georganiseerde rondreis is dus best even zoeken op internet. Let hierbij dan ook goed op wat ze bieden. Er zit een groot verschil tussen de aangeboden rondreizen Azië. Er zijn single reizen maar ook groepsreizen, op sommige sites is het zelfs mogelijk om jou vakantie per land helemaal zelf ‘op te bouwen’.

Azië van een andere kant

Er zijn genoeg mogelijkheden voor ieder budget. Het voordeel van een georganiseerde rondreis door Azië is dat je heerlijk uitgerust terug komt. Vaak wordt (bijna) alles voor je geregeld en dat scheelt een hoop gedoe. Daarnaast werken veel reisorganisaties samen met lokale reisbureau’s. Hier door leer je de lokale bevolking, gewoonte en cultuur extra goed kennen. Je zal af en toe een dag op pad gaan met een gids welke je enorm veel kan vertellen over de plekken die je bezoekt, heerlijke restaurants kan aanbevelen en je veel kan leren over de lokale bevolking. Zo leer je Azië eens van de andere kant kennen.

Een rondreis door Azië hoef niet duur te zijn!

Door de vele mogelijkheden en de opkomst van het internet is het makkelijker dan ooit om een mooie rondreis uit te kiezen. Er zijn reisorganisatie gespecialiseerd in het organiseren van volledig uitgeruste rondreizen door Azië. Maar er zijn er ook die je helpen met het boeken van bepaalde onderdelen van je reis. Zo hou je vrijheid om zelf je reis in te delen maar kun je wel van te voren alvast dingen vast leggen. Er zijn grote reisorganisaties die pakketen verkopen voor een scherpe prijs maar er zijn ook organisaties die iedereen een op maat gemaakt voorstel voor leggen. Logischerwijs zijn deze voorstellen wat duurder maar dan heb je ook wel een speciaal voor jou op maat gemaakte rondreis.

Ben je op zoek naar een leuk avontuur in Azië? Check dan onderstaande reizen!

Indonesië vanaf €1.419

Borobudur

Op reis met TravelBird

TravelBird heeft vaak de mooiste aanbiedingen voor super scherpe prijzen. Ze bieden reizen aan naar veel landen in Azië. TravelBird heeft elke dag diverse nieuwe acties, waardoor er altijd wel een keer iets voor je bij zit.

Thailand vanaf €1.159

Maya Bay Beach

Sri Lanka vanaf €849

Ella

Op reis met Prijsvrij.nl

Bij Prijsvrij.nl hebben ze vaak scherp geprijsde reizen naar Azië. Ze hebben kwalitatief goede reizen voor veel landen in Azië. Check de site eens voor mooie reizen, er zit altijd wel een reis tussen.

Indonesië vanaf €1.080

Sumbawa

India vanaf €1.589

Sipadan

Op reis met FOX Reizen

FOX is dé reisspecialist met een uitgebreid aanbod aan verre bestemmingen. Reizen met FOX staat voor ‘comfortabel avontuur’; comfortabele reizen met een avontuurlijk karakter.

Maleisië vanaf €1.479

Langkawi

Zelf bouwen met Riskja Travel

Zelf je reis samenstellen zonder het gedoe van alles zelf uitzoeken. Dat is wat wij aanbieden. Op onze landen websites vind je zogeheten bouwstenen.  Jij kiest de bouwstenen die je het leukste vindt, wij plakken ze handig aan elkaar

Wat wij vinden:
  • Azië Expert

Samenvatting

Een rondreis is de perfecte manier om Azië te ontdekken. Je zit niet vast aan een locatie en hebt de vrijheid om andere locaties te bezichtigen. Je kunt zelfs, bij langere rondreizen, meerdere landen combineren. En als je niet drie weken op het strand wil zitten kan je er wel mooi de rondreis afsluiten 😉

4.5

Door de vele vragen kunnen we helaas niet meer zo snel reageren als dat we graag zouden willen. We doen ons uiterste best.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.