Taiwan is een land waar nog maar weinig reizigers heen gaan. Te duur, te weinig cultuur of te weinig zon, zee strand- zijn veel gehoorde argumenten. En dat is op z’n minst vreemd want naar onze mening is hier niks van waar. Taiwan is niet zo goedkoop als Thailand maar biedt zeker wel mogelijkheden voor ieder type reiziger. Ook de budget reizigers. Geen mooie natuur? Kijk dan maar eens goed rond bij onderstaande highlights Taiwan en je zult zien dat de natuur in Taiwan behoort tot de mooiste, en meest schone, in heel Azië.

Wat is er te zien?

Wat niet? Taiwan is echt nog een onontdekt paradijs. Er zijn weinig landen in Azië die zo veel te bieden hebben terwijl er nog maar zo ‘weinig’ toeristen komen. De natuur is oogverblindend mooi met als letterlijk hoogtepunt de berg Yushan, de hoogste berg van Oost-Azië.

TIP – hieronder vind je een overzicht met de mooiste highligts

Maar naast bergen liggen er in Taiwan ook prachtige stranden, met goede golven. Een paradijs voor surfers. En als je de natuur zat bent heb je altijd nog de unieke cultuur. Bijzondere tempels als de Longhsan en de Guandu tempel geven je het gevoel dat je even terug gaat in de tijd. De highlights Taiwan zorgen er voor dat je verblijf op dit eiland, dat net zo groot is als België, een onvergetelijker ervaring wordt.

Favoriet

Er is in Taiwan nogal wat te zien. Heb je maar beperkt de tijd en wil je weten wat je echt moet zien? Dit zijn onze favorieten;

+ Taroko Gorge
+ Sun Moon Lake
+ Seoraksan National Park
+ Wuling Farm
+ Yushan National Park