Tam Hai

Wanneer je een rondreis door Vietnam maakt, krijg je elke dag vele nieuwe indrukken te verwerken. Door de enorme diversiteit van het land kan je van de een op de andere dag van een chaotische stad in een tropische jungle belanden. Om al deze indrukken te verwerken en je energie weer op te laden is het belangrijk dat je ook de nodige rust pakt. Tam Hai en bet bijbehorende strand is misschien wel de beste plek van heel Vietnam om dit te doen.

Tam Hai strand

Ten zuiden van de stad Hoi An ligt het eiland Tam Hai. Dit eiland in de Zuid Chinese zee wordt veelal gebruikt als tussenstop tijdens een rondreis door Vietnam om eens even helemaal tot rust te komen. Tam Hai is volgens vele reizigers hét paradijsje van Vietnam. Een ander bijkomend voordeel is dat Tam Hai nog niet volledig is ingenomen door het massatoerisme. Je hebt hier dan ook alle ruimte en rust om uren op het parelwitte strand door te brengen.

TIP – bij TravelBird hebben ze deze week en scherp geprijsde rondreis door Vietnam in de aanbieding!

Natuurlijk is het ook mogelijk om actief bezig te zijn op Tam Hai. Er zijn meerdere punten waar je fietsen of een kano kan huren om het eiland te ontdekken. Dit kost vaak maar enkele euro’s en is zeker de moeite waard voor de natuurliefhebbers.

Reisgids

Speciaal voor Vietnam-reizigers heb we, samen met een andere reizigers, deze reisgids ontwikkeld.

Het zit boordevol routes en waardevolle tips & tricks waarmee jij je reis tot een succes gaat maken.

Tam Hai

De stranden bij Tam Hai zijn nog niet zo toeristisch

Overnachten op Tam Hai

Wanneer je voor een langere tijd wilt genieten van de prachtige stranden en kristalheldere zee van Tam Hai, dan kan dit. Op Tam Hai ligt een schitterend eco-resort dat bestaat uit elf villa’s midden op het strand. Le Domaine de Tam Hai is voor Vietnamese begrippen zeker niet goedkoop maar is wel voorzien van alle luxe die je kunt wensen. Alles in dit resort is er op ingesteld om de bezoeker onder te dompelen in een relaxte en ongedwongen sfeer. Voor meer info over slapen in Vietnam kan je kijken bij overnachten Vietnam.

Vervoer naar Tam Hai

Tam Hai is gewoon te bereiken via de weg, aan de zuidelijke kant van het eiland ligt namelijk een brug die het eiland verbindt met het vaste land. Het is ook mogelijk om via een speedboot naar het eiland te varen.

Locatie Tam Hai

Ons oordeel:
  • Azië-Expert