Tijdens ons eerste bezoek aan Thailand raakte we zo onder de indruk van de bijzondere highlights, de oogverblindend mooie natuur, de cultuur en tradities en de lokale bevolking. Maar we zagen tegelijkertijd milieuvervuiling of hill-tribes die commerciëler waren dan de gemiddelde marktkoopman in Nederland. Het toerisme is een grote bron van inkomsten voor Thailand maar het tast ook de natuur, cultuur en tradities aan. Wil jij genieten van al het moois in Thailand op een duurzame manier? Kijk dan eens of duurzaam reizen iets voor jou is en reis bewust!

Duurzaam reizen Thailand

Wat houdt duurzaam reizen Thailand precies in? Waar de één denkt aan het bezoeken van lokale bevolking denkt de ander aan het reizen met elektrische scooters. Wij adviseren om altijd goed te kijken naar wat de verschillende reisorganisaties aanbieden en wat bij je persoonlijke voorkeur past.

TIP ♥ – vergelijk het aanbod (en prijs) van verschillende reis aanbieders

Voor het boeken van duurzame reizen kan je kiezen tussen verschillende reiswebsites zoals of 333 Travel. Er zijn ongekend veel mogelijkheden voor het boeken van een duurzame reis.

Beste websites voor duurzaam reizen Thailand

Er zijn ontelbaar veel websites te vinden waar je mooie en indrukwekkende reizen richting Thailand kan boeken. Als je goed zoekt en veelvergelijkt kan een reis in dezelfde regio zomaar honderden euro’s schelen. Laat je altijd goed informeren over waar je heen gaat en hoe lang. Dit kan nog wel eens onduidelijk zijn. Om het boeken van duurzaam reizen Thailand makkelijker te maken hebben wij een overzicht gemaakt met de beste reiswebsites!

Tenzing Travel

banner-250x250-Tenzing

333 Travel

azie_250x250 333 Travel

Rama Tours

Reizen Thailand

VanVerre

Banner_VanVerre-Azie-Expert

PANGEA Travel

Azie-expert-banner-PANGEA-2018-groot
Chiang Mai

Reisinspiratie Thailand

Twijfel je nog of Thailand wel of niet het juiste land voor jou is? Wij kunnen natuurlijk pagina’s volschrijven over de vriendelijke inwoners, het sprookjesachtige binnenland, de groene rijstvelden en de schitterende stranden inThailand maar je zal het zelf moeten ontdekken. Je kan gelukkig beginnen met ontdekken van achter je computer. Check onderstaande video overThailand en laat je verrassen! door een bijzonder land!

Wat andere vinden:
  • Azië Expert
4.8

Samenvatting

Tijdens ons eerste bezoek aan Thailand raakte we zo onder de indruk van de bijzondere highlights, de oogverblindend mooie natuur, de cultuur en tradities en de lokale bevolking. Maar we zagen tegelijkertijd milieuvervuiling of hill-tribes die commerciëler waren dan de gemiddelde marktkoopman in Nederland.

Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag, na het doneren van een Kop Koffie, hier stellen.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.