Vietnam was voor ons reden om deze website op te zetten. Wij hebben er een fantastische tijd gehad. Vietnam is een land met een schitterende kustlijn, bizar groene bergen, adembenemende nationale parken, booming steden met de ’s werelds beste keukens en een schitterende cultuur. Alles wat je zoekt; Vietnam has it! De mensen zijn energiek, vriendelijke en open. Tel daar de highlights Vietnam bij op en je hebt een land dat een onvergetelijke indruk achter laat!

Highlights Vietnam

De schokkende oorlog is nog altijd zichtbaar, maar het land heeft zich opgericht en Vietnam is vandaag de dag een uniek land met prachtige highlights. De bevolking is open en drinkt graag een biertje met toeristen. Naar onze mening kun je hier het makkelijkst contact leggen met de locals die opvallend veel lachen! Natuur of cultuur, rustige stranden tot bruisende steden, je vindt het allemaal.

Daar komt nog eens bij dat Vietnam één van de makkelijkste landen is om in te reizen. Daarom zijn de meeste highlights Vietnam snel te bezoeken. Door de goede ontwikkelingen in het land spreken veel mensen Engels en het vervoer is voor Aziatische begrippen prima geregeld.

Heb even geduld totdat alle highlights hieronder geladen zijn 🙂

Welke bezienswaardigheden Vietnam zien?

Genoeg! Natuurlijk kent iedereen de bekende bezienswaardigheden Vietnam zoals Halong Bay, Sapa en Hoi An, maar er is veel meer te zien dan dat. Zo heb je de schitterende natuur in het noorden van Vietnam, de mooie stranden bij Whale Island of het bijzondere Cat Ba.

Vietnam heeft dan misschien niet de tempels van Thailand of Myanmar of de stranden van Indonesië, dat maakt het meer dan goed met indrukwekkende steden, de mooiste rijstvelden in Zuidoost-Azië en de indrukwekkende natuur. Op deze pagina hebben we de mooiste bezienswaardigheden Vietnam onder elkaar gezet.

Reisgids

Heb je onze reisgids voor Vietnam al gezien? In deze reisgids staan routes en info over budget, visum, beste reistijd, vervoer, eten en nog veel meer!

Check de gids hier!

Wat wij vinden:
  • Azië Expert

Samenvatting

De highlights Vietnam zijn er eigenlijk te veel om op te noemen. Om alles te zien moet je minimaal 3 maanden in het land blijven. Er is zo veel te doen en te zien dat je keuzes zal moeten maken. Maar welke keuze je ook maakt, je gaat een onvergetelijke tijd tegemoet in dit schitterende land.

4.5

Stel hieronder je vraag aan onze Reis Experts. Ben je tevreden met ons antwoord? Dan zou je ons hier kunnen trakteren op een lekkere kop koffie.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.