Als je door Vietnam reist is de kans groot dat je spontaan aangesproken wordt. Vietnamezen vragen waar je vandaan komt, of je getrouwd bent, of je broers of zussen hebt en hoe oud je bent. Het is onderdeel van de cultuur Vietnam dat ze alles van je willen weten. Wij richten ons op deze pagina op de culturele bezienswaardigheden van Vietnam.

Niet alleen de natuur of de vriendelijke locals is een reden om naar Vietnam te reizen. Eén van de voornaamste redenen dat veel reizigers naar Azië vertrekken is de vele culturele bezienswaardigheden. Met een rijke geschiedenis is het niet verwonderlijk dat ook Vietnam ontzettend veel culturele bezienswaardigheden heeft. Niet alleen boeddhistische tempels als in Hoi An, de Cu Chi tunnels in Ho Chi Minh of de Forbidden City in Hue zijn hier een voorbeeld van maar ook de schokkende verhalen achter de oorlog is zeer indrukwekkend en zichtbaar bij de DMZ. Kijk snel verder voor alle culturele hoogtepunten van Vietnam.

Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag, na het doneren van een Kop Koffie, hier stellen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.