Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

reis expert header

Halong Bay Tours

Reis-Expert is o.a. bekend van:      

De Leukste Tours door Halong Bay

Wij hebben jarenlange ervaring met reizen in Azië en dus Vietnam. Om onze bezoekers nóg beter te kunnen helpen hebben we samenwerkingen opgezet met lokale touroperators. Bij ons kun je nu zelf je tour kiezen. Daarmee steun je de lokale touroperator in Vietnam en niet de grote reisbureaus.

Halong Bay is sinds 2012 één van de ‘7 Wonders of Nature’ en is een absolute must tijdens je reis door Vietnam. Samen met Lan Ha Bay vormt het een eilandengroep gelegen voor de kust ter hoogte van Hanoi. Dit is de bekendste highlight van Vietnam. Dit schitterende kunstwerk van moeder natuur is onbeschrijflijk mooi.

Tour details ⬇️ Halong Bay Cruise

1 of 2 NACHTEN

1 of 2 nacht(en) in een cabin

INCL. TRANSPORT

 Retourtransfer van/naar hotel

INCL. MAALTIJDEN

Incl. maaltijden als ontbijt, lunch & diner

ZONDER EXTRA KOSTEN

Betaal veilig en zonder verborgen kosten!

Waarom Boeken Bij Reis-Expert

Één van de weinige nadelen van je eigen reis plannen is, zeker in het hoogseizoen, dat tours en activiteiten steeds vaker en sneller volgeboekt zijn. Een oplossing hiervoor is dat je het vanuit Nederland boekt. Het voordeel hier van is dat je van te voren zekerheid hebt dat je het maximale uit je tijd in Azië haalt, ook als je maar relatief kort de tijd hebt. Daarnaast heb je de zekerheid dat de tour niet vol zal zitten op het moment dat jij in Azië bent.

Tot op heden waren er weinig mogelijkheden om tours al voor je reis te boeken/reserveren. Soms kon het wel bij een lokale touroperator maar is dit wel veilig? En begrijpen ze wat ik wil? Door onze jarenlange ervaring met het reizen in Azië kennen wij de leukste tours en betrouwbare touroperators. Wij bieden onze bezoekers daarom de mogelijkheid om tours bij ons te boeken. Wij werken samen met lokale partners in Azië. Op deze manier gaat het geld rechtstreeks naar de lokale bevolking i.p.v de grote touroperators.

SLUIT JE AAN BIJ 250.000
REIZIGERS

EXPERTS MET
JARENLANGE REISERVARING

100%
VEILIGE BETALING

BOEK LOKAAL
ZONDER EXTRA KOSTEN

Tour Details

2 of 3-daagse Halong Bay en Han La bay Cruise

De eerste keer dat wij Halong Bay bezochten was in 2009. In de loop der jaren zijn wij, of onze bloggers, regelmatig terug geweest en elke keer blijft een cruise in Halong Bay weer een speciale ervaring. Het is wat drukker geworden in de loop der jaren, maar het uitzicht en de omgeving zijn onveranderd. En dat is waar je voor komt.

Een cruise in Halong Bay is een absolute must-do als je naar Vietnam gaat. Het is een geweldige ervaring en daarnaast ook een leuke manier om 1) de indrukwekkende regio te verkennen en 2) andere mensen te leren kennen.

WHAT’S INCLUDED

TOUR HIGHLIGHTS

✅ Fietstocht, kayak tocht

✅ Tai Chi les (Tai Chi les alleen bij de 3 daagse tour)

✅ Inclusief retour transfer hotel in Hanoi

✅ Welkomstdrankje

Betaal veilig en snel bij Reis-Expert

Tours in Chiang Mai

WHAT’S INCLUDED

ETEN EN DRINKEN

✅ Lunch op de 1e dag

✅ Diner op de 1e dag

✅ Ontbijt op 2e dag

✅ Lunch op 2e dag

✅ Diner op 2e dag (alleen bij de 3-daagse)

✅ Ontbijt op 3e dag (alleen bij de 3-daagse)

✅ Lunch op 3e dag (alleen bij de 3-daagse)

✅ Voorkeuren/allergieën bespreekbaar

WHAT’S INCLUDED

EXTRA THOUGHTS

✅ Inclusief 1 of 2 overnachting in cabin

✅ Tour is inclusief entreegelden

✅ Pak zo licht mogelijk in

✅ Pick-up in andere steden is tegen meerprijs bespreekbaar

❌ Exclusief persoonlijke uitgave

Halong Bay

Van Dag Tot Dag

DAG 1 ➜ Van Hanoi naar Lan Ha Bay (L/D)

Dag 1 vertrekken we vanuit Hanoi richting Lan Ha Bay. Hier geniet je van de schitterende omgeving en onze mooie boot!

Je wordt met de shuttlebus opgehaald bij je accommodatie inHanoi. We rijden in zo’n 4 uur richting Halong Bay waar je aan boord gaat van de Oriental Sails. Uiteraard eerst even inchecken in je kamer voordat er een heerlijke lunch geserveerd wordt.

Terwijl jij lekker eet, vaart de boot langs de prachtige kalkstenen eilanden van Bai Tu Long Bay, op weg naar het vissersdorp Vung Vieng.

Kanoën, zwemmen en dineren

Aan het eind van de middag, mits het weer het toelaat, kun je een van de kano’s pakken en daarmee de natuur van dichtbij verkennen of een bezoekje brengen aan een lokaal vissersdorpje in een afgelegen baai.

Je kunt natuurkijk ook gewoon lekker gaan zwemmen (als het weer het toelaat). Na terugkomst op de boot heb je wat vrije tijd om te genieten van de zonsondergang.

Het diner wordt uitgeserveerd op het dek van de boot. Na het diner heb je de tijd om inktvissen te vangen of om gewoon lekker je eigen ding te doen.

DAG 2 ➜ Bai Tu Long Bay (B/L/D)

Dag 2 ‘moet’ je vroeg uit de veren! Terwijl de boot aan het varen is, kan je meedoen met de Tai Chi oefeningen op het dek of gewoon lekker genieten van een kopje koffie voor je aanschuift bij het ontbijt.

Rond 08:30 uur verkennen we de Bai Tu Long Bay en stap je over op een andere boot die je meeneemt naar de mooiste plekken.

Je vaart naar Tra San en het eiland Vung Ha waar je kan gaan kajakken, zwemmen of gewoon op de boot kan genieten van de betoverende natuur om je heen.

Relaxen en dineren

De lunch wordt aan boord geserveerd voordat je terugvaart naar de Oriental Sails.

Vanavond zijn er net als dag 1 leuke activiteiten op de boot en er wordt uiteraard een heerlijk diner geserveerd op het dek.

DAG 3 ➜ Bai Tu Long Bay, Thien Canh Son Cave en Hanoi (B/L/D)

Als je wil kun je lekker vroeg op staan om de schitterende zonsopkomst te zien. En geloof ons; die is de moeite waard! Daarna is het tijd voor een lekker ontbijtje.

Na het ontbijt vervolgd de boot zijn weg door de baai en breng je een bezoek aan een van de vele prachtige grotten die zich in dit gebied bevinden, de Thien Canh Son Cave. Vanaf de ingang heb je een spectaculair uitzicht over de baai.

Terug naar Hanoi

Na de grotten varen we op het gemakje terug richting de haven. Terwijl de boot terug vaart is er nog een lekkere lunch aan boord. Bij aankomst aan de pier staat je privé vervoer weer op je te wachten om je terug te brengen naar Hanoi.

Rond 14:30 ben je terug bij je accommodatie in Hanoi.

TIP ♥ – Kom je tijd te kort, dan is er ook een 2-daagse cruise mogelijk

FAQ

Is deze tour met kinderen te doen?

Deze tour is ook geschikt voor kinderen. Sterker nog; dit is dé familie tour om te doen. Door het rustieke karakter van de Tour kan hij door alle leeftijden gedaan worden.

Kan ik deze tour ook alleen boeken?

Dat kan, maar je betaalt dan wel voor twee. Deze tour, en de kamers die je boekt zijn gebaseerd op twee personen of meer. Als je de tour alleen wil doen betaal je dus meer.

Wordt ik opgehaald?

Ja zeker. Je wordt in Hanoi bij je accommodatie opgehaald. Een pick up vanuit een andere stad is bespreekbaar met de touroperator.

Hoe laat begint en eindigt deze tour?

De eerste dag wordt je rond 9:00 uur ’s morgens bij je accommodatie opgehaald. Afhankelijk van je verblijfadres. De tweede of derde dag ben je tussen 16:00 en 18:00 terug in Hanoi.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Boek Tour