De natuur in Vietnam is van ongekende schoonheid. En dat is verwonderlijk na de bombardementen in de oorlog. Veel natuur is daardoor vernietigd en veel wilde dieren zijn hierdoor gedood. Gelukkig ziet de overheid het nut van de natuur en zijn en er meer en meer nationale parken Vietnam. Het heeft niet de magische vulkanen als Indonesië of de honderden eilanden van Thailand. Het beidt echter wel schitterende nationale parken die het bezoeken zeker waard zijn.

Er zijn in totaal 31 nationale parken Vietnam waarvan sommige zelfs zijn uitgeroepen tot UNESCO World Heritage Site. Elk stukje natuur heeft zijn eigen identiteit met een ongekend mooie flora, fauna en wilde dieren. Waar het ene nationale park Vietnam druk bezocht wordt zijn er ook parken waar nauwelijks mensen komen. Als natuurliefhebber ben je in Vietnam aan het juiste adres. Wees niet bang dat alle nationale parken Vietnam hetzelfde zijn. Zo zie je in het Phong Nha-Ke Bang National Park de grootste grotten ter wereld terwijl je in het Cat Tien National Park diverse natuur vind. Hier vind je een overzicht van de mooiste en meest indrukwekkende natuur in Vietnam.

Stel hieronder je vraag aan onze Reis Experts. Ben je tevreden met ons antwoord? Dan zou je ons hier kunnen trakteren op een lekkere kop koffie.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.