Zelfs de doorgewinterde backpacker verblijft wel eens in een hotel. En daar is helemaal niks mee. Hotels Vietnam zijn duurder dan de hostels of guesthouses maar bieden ook meer luxe en comfort wat soms niet overbodig is tijdens een reis of vakantie. Het is helaas wel vaak zo dat het label ‘hotel’ niet altijd betekend dat je betere kwaliteit hebt dan hostels. In Vietnam, en zeker bij de bekendere highlights, zijn er genoeg hotels te vinden tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding.

De luxe van een hotel Vietnam

Zelfs reizigers die met een krap budget reizen kunnen in een hotel overnachten. Want hoewel hotel duurder klinkt dan guesthouse of hostel; de prijzen liggen in Vietnam nog altijd lager dan in Europa. En daarnaast komt de luxe van een hotel altijd wel een keer van pas op reis, het is heerlijk douchen onder een warme douche of slapen in een zacht bed als je maanden in een budget hostel of guesthouse hebt geleefd.

Het internet heeft een enorme opmars gemaakt. Bij websites als Trivago en Booking.com hoef je alleen ‘Vietnam’ in te typen en binnen een seconde heb je bijna alle hotels voor je.  Hoewel je vaak ter plekke wel terecht kan is het soms wel handig om van te voren te boeken. Denk bijvoorbeeld aan je eerste nacht in Vietnam of als je per se in dat ene hotel wil slapen.

Reisinspiratie Vietnam

Twijfel je nog of Vietnam wel of niet het juiste land voor jou is? Wij kunnen natuurlijk pagina’s volschrijven over de indrukwekkende kustlijn, de leuke steden, de mooi groene rijstvelden en de schitterende tempels Vietnam maar je zal het zelf moeten ontdekken. Je kan gelukkig beginnen met ontdekken van achter je computer. Check onderstaande video Vietnam en laat je verrassen! door een bijzonder land!

Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag, na het doneren van een Kop Koffie, hier stellen.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.