Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

reis expert header

Hotel Vietnam

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 14 januari, 2020

Zelfs de doorgewinterde backpacker verblijft wel eens in een hotel. En daar is helemaal niks mee. Hotels in Vietnam zijn duurder dan de hostels of guesthouses maar bieden ook meer luxe en comfort wat soms niet overbodig is tijdens een reis of vakantie. Het is helaas wel vaak zo dat het label ‘hotel’ niet altijd betekend dat je betere kwaliteit hebt dan hostels. In Vietnam, en zeker bij de bekendere highlights, zijn er genoeg hotels te vinden tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding.

De luxe van een hotels in Vietnam

Zelfs reizigers die met een krap budget reizen kunnen in een hotel overnachten. Want hoewel een hotel duurder klinkt dan guesthouse of hostel; de prijzen liggen in Vietnam nog altijd lager dan in Europa.

En daarnaast komt de luxe van de hotels in Vietnam altijd wel een keer van pas op reis, het is heerlijk douchen onder een warme douche of slapen in een zacht bed als je maanden in een budget hostel of guesthouse hebt geleefd.

Het internet heeft een enorme opmars gemaakt. Bij websites als Trivago en Booking.com hoef je alleen ‘Vietnam’ in te typen en binnen een seconde heb je bijna alle hotels voor je.  Hoewel je vaak ter plekke wel terecht kan is het soms wel handig om van te voren te boeken.

Denk bijvoorbeeld aan je eerste nacht in Vietnam of als je per se in dat ene hotel wil slapen.

Hoi An

Reisinspiratie Vietnam

Twijfel je nog of Vietnam wel of niet het juiste land voor jou is? Wij kunnen natuurlijk pagina’s volschrijven over de indrukwekkende kustlijn, de leuke steden, de mooi groene rijstvelden en de schitterende tempels Vietnam maar je zal het zelf moeten ontdekken.

Je kan gelukkig beginnen met ontdekken van achter je computer. Check onderstaande video Vietnam en laat je verrassen! door een bijzonder land!

Wat wij vinden:
  • 7/10
    Azië Expert - 7/10
7/10

Samenvatting

Zelfs de doorgewinterde backpacker verblijft wel eens in een hotel. En daar is helemaal niks mee. Hotels Vietnam zijn duurder dan de hostels of guesthouses maar bieden ook meer luxe en comfort wat soms niet overbodig is tijdens een reis of vakantie. Het is helaas wel vaak zo dat het label ‘hotel‘ niet altijd betekend dat je betere kwaliteit hebt dan hostels.

Meer lezen over Vietnam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder