Vietnam heeft een oogverblindend mooie natuur, veel cultuur erfgoed en tradities van de lokale bevolking zijn uniek. Toch zie je tegelijkertijd de milieuvervuiling of hill-tribes die commerciëler zijn dan de gemiddelde marktkoopman in Nederland. Het toerisme speelt een belangrijke rol binnen de economie in Vietnam maar heeft daarnaast ook een negatief effect op de natuur, cultuur en tradities. Wil jij genieten van al het moois in Vietnam op een duurzame manier? Kijk dan eens of duurzaam reizen iets voor jou zijn en reis bewust!

Duurzaam reizen Vietnam

De term ‘duurzaam’ is nogal breed, wat houdt duurzaam reizen Vietnam precies in? Sommige willen met duurzaam reizen lokale bevolking bezoeken en de ander wil alleen maar reizen op de fiets. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, wij adviseren goed te kijken naar wat de verschillende reisorganisaties aanbieden en wat bij je persoonlijke voorkeur past. Voor het boeken van duurzame reizen kan je kiezen tussen verschillende reiswebsites. Er zijn ongekend veel mogelijkheden voor het boeken van een duurzame reis.

333 Travel

azie_250x250 333 Travel

VanVerre

Van-Verre-fotologo

PANGEA Travel

Azie-expert-banner-PANGEA-2018-groot

Rama Tours

Reizen Thailand

Mekong Reizen

Mekong-Banner-275x275px

Tenzing Travel

banner-250x250-Tenzing
Lang Son

Een duurzame reis naar Vietnam naar boek je al voor €1.450

Reisinspiratie Vietnam

Twijfel je nog of Vietnam wel of niet het juiste land voor jou is? Wij kunnen natuurlijk pagina’s volschrijven over de indrukwekkende kustlijn, de leuke steden, de mooi groene rijstvelden en de schitterende tempels Vietnam maar je zal het zelf moeten ontdekken. Je kan gelukkig beginnen met ontdekken van achter je computer. Check onderstaande video Vietnam en laat je verrassen! door een bijzonder land!

Wat wij vinden:
  • 8.7/10
    Azië-Expert - 8.7/10
8.7/10

Samenvatting

Vietnam heeft een oogverblindend mooie natuur, veel cultuur erfgoed en tradities van de lokale bevolking zijn uniek. Toch zie je tegelijkertijd de milieuvervuiling of hill-tribes die commerciëler zijn dan de gemiddelde marktkoopman in Nederland.

Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag, na het doneren van een Kop Koffie, hier stellen.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.