Als je plannen hebt voor een vakantie of reis naar Azië kan het best lastig zijn om een land (of landen) te kiezen waar je uiteindelijk heel wilt. Er zijn zo veel landen die allemaal een eigen unieke karakter hebben dat een keuze nog niet zo makkelijk gemaakt is. Zoek je een echte strandvakantie of struin je liever eeuwenoude tempels af? Of zou je dat het liefst combineren? Wij kunnen uren schrijven over alle landen in Azië omdat elk land een wereld apart is maar een video zegt vaak meer dan woorden. Wij hebben daarom alle landen op een rijtje gezet met daarbij een gave video (vinden wij) om jullie te inspireren en enthousiasmeren om uiteindelijk een geweldige vakantie of reis naar Azië te hebben!

Check de filmpjes en maak je keuze!

Reizen in Thailand

Reizen in Het Land van de Glimlach is altijd een feest! Prachtige kustplaatsen, bergachtige gebieden vol mooie valleien, schitterend cultureel erfgoed wat je kan bezichtigen, de Full Moon feesten en festivals en een bevolking die altijd voor je klaar staat.

Reizen in Vietnam

Vietnam is stiekem ons favoriete land in Azië. Wij hebben een geweldige tijd gehad in een schitterend land waar de locals ongekend vriendelijk zijn en de natuur oogverblindend mooi is. Wat voor reis je ook maakt; het wordt onvergetelijk!

Reizen in Indonesië

Indonesië heeft ruim 17.000 eilanden en daardoor zo veel verschillende culturen en tradities dat het soms lijkt alsof je in 100 landen tegelijk bent! Al deze eilanden worden stuk voor stuk omringd door oogverblindende natuur!

Reizen in Maleisië

Maleisië staat bekend om de veelzijdigheid. Je vindt die veelzijdigheid niet alleen terug in de prachtige natuur maar ook bij de inwoners. Dit maakt Maleisië een interessante mix tussen verschillende culturen en rituelen.

Reizen in Myanmar

‘Myanmar remains a world apart’.. Ieder continent heeft een verborgen pareltje en Myanmar is zo’n parel. Het land is (nog) niet te toeristisch en de cultuur, met name de tempels, hier zijn magisch mooi! Een must see!

Reizen in Sri Lanka

Zo veel te zien in zo’n klein land; van ongerepte tropische stranden, 2000 jaar oude tempels, vriendelijk lachende locals, kuddes wilde olifanten,heerlijk eten en ’s werelds beste surfplekken en dat allemaal voor scherpe prijzen.

Reizen in Cambodja

Cambodja herbergt één van de meest indrukwekkende tempels in heel Zuidoost Azië. Maar Cambodja is meer dan alleen de Angkor tempels. Het land heeft een prachtig binnenland en vriendelijke inwoners!

Reizen in Laos

Het thuisland van de meest relaxte mensen in heel Zuidoost-Azië. Laos staat bekend om de rust die je er vind. Geen irritante straatverkopers maar genieten van een schitterend mooi land. De natuur in heel het land is indrukwekkend en nog ongerept.

Reizen in India

Een bezoek aan dit immense land is een aanval op je zintuigen, in  de goede zin van het woord. Van de besneeuwde bergtoppen van de Himalaya tot het tropisch wateren van Kerala of juist de woestijn van Rajasthan.

Reizen in China

Er is geen land waar het contrast tussen oud en nieuw duidelijker is dan in China. Je kan over flashy boulevards wandelen of traditionele dorpjes bezoeken waar men nog volgens eeuwenoude tradities leeft. China is een land van uiterste!

Reizen in Nepal

Het land van de Himalaya, de sherpa’s, bijzondere kloosters, cultuur en de nog mooiere natuur. Het land is pas sinds de jaren ’50 ‘open’ en sindsdien heeft Nepal een enorme aantrekkingskracht op mensen die op zoek zijn naar cultuur en avontuur.

Reizen in Japan

Japan, het land van de reizende zon, de Samurai, de heerlijke sushi, sake en de bekende sumoworstelaars. Iedereen in de wereld lijkt wel wat te kennen van dit land. Maar zodra je landt is het net alsof je op een andere planeet terecht komt.

Reizen in de Filipijnen

‘It’s more fun in the Philippines’ is een veel gehoord slogan over de Filipijnen. En ze hebben gelijk! De Filipijnen is niet alleen een ontzettend mooi land maar het is er ook leuk reizen met de vriendelijke bevolking.

Reizen in Malediven

De prachtige witte zandstranden en een verbazingwekkende onderwaterwereld maken de Malediven tot één van de meest geliefde vakantiebestemmingen. Je vindt hier misschien wel de beste stranden ter wereld.