Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

Vliegticket websites

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 18 februari, 2019

Een vliegticket is meestal het beginpunt van je reis naar Azië. Er zijn veel mogelijkheden en websites om zelf een vliegtickets Azië te boeken. Als je alleen gaat backpacken in Azië is een enkeltje naar Bangkok de beste optie.

Bangkok noemen ze ook wel de ‘toegangsport tot Zuidoost Azië’, het heeft de beste en snelste verbindingen met de rest van (Zuidoost) Azië. Mocht je al een redelijke planning in je hoofd hebben is een open ticket ook een optie. Hiermee kan je vaak een aantal vluchten boeken in een ruim tijdsbestek (bijv. een jaar).

Beste vliegticket websites

Tegenwoordig lijkt het wel of je overal vliegtickets kunt kopen. Het kan daarom wel eens onduidelijk zijn waar je nu het beste je ticket kan kopen. De meest gestelde vraag die wij krijgen is; ‘waar vinden we de goedkoopste tickets‘. Als we dat zouden weten zouden we je gelijk naar de goedkoopste vliegticket websites sturen, maar dat is helaas nog niet simpel.

Check onze 10 tips voor vliegtickets naar Azië om goedkope vliegtickets te boeken

Welke vliegticket websites gebruiken wij?

Wij vliegen elk jaar naar de mooiste bestemmingen voor onze websites. We hebben dus behoorlijk wat ervaring in het boeken van tickets en de vliegticket websites. Helaas is er niet één website heel goedkoop. Het komt vooral neer op gebruikers ervaringen.

TIP ♥ – de meeste websites hanteren allemaal dezelfde prijzen. Sommige noemen echter bepaalde kosten pas achteraf

CheapTickets.nl

Wij boeken onze tickets eigenlijk altijd via CheapTickets.nl. Een gebruiksvriendelijke website met (meestal) goede prijzen. Daarnaast vinden we vooral het gebruiksgemak van CheapTickets.nl belangrijk. Het is overzichtelijk, ze zijn bereikbaar als het moet (in tegenstelling tot sommige andere sites) en hebben een overzichtelijk inlogsysteem. En nee, we worden niet gesponsord door CheapTickets.nl.

Vliegticket Websites
Wat wij vinden:
  • 7/10
    Azië Expert - 7/10
7/10

Samenvatting

Wij vliegen elk jaar naar de mooiste bestemmingen voor onze websites. We hebben dus behoorlijk wat ervaring in het boeken van tickets en de vliegticket websites. Helaas is er niet één website heel goedkoop. Het komt vooral neer op gebruikers ervaringen. We kunnen je wel onze tips geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handige tips en weetjes.