Een vliegticket is meestal het beginpunt van je reis naar Azië. Er zijn veel mogelijkheden en websites om zelf een vliegtickets Azië te boeken. Als je alleen gaat backpacken in Azië is een enkeltje naar Bangkok de beste optie. Bangkok noemen ze ook wel de ‘toegangsport tot Zuid-Oost Azië’, het heeft de beste en snelste verbindingen met de rest van (Zuid-Oost) Azië. Mocht je al een redelijke planning in je hoofd hebben is een open ticket ook een optie. Hiermee kan je vaak een aantal vluchten boeken in een ruim tijdsbestek (bijv. een jaar).

Tegenwoordig lijkt het wel of je overal vliegtickets kan kopen, zo veel aanbieders zijn er. Het kan daarom wel eens onduidelijk zijn waar je nu het beste je ticket kan kopen. Daarom hebben wij voor jou de beste aanbieders voor vliegtickets naar Azië op een rijtje gezet.

Binnenkort de Borobudur bezoeken?

Boek je vliegticket via onderstaande vliegticket websites

Onze Favo: CheapTickets.nl

Skyscanner

Skyscanner

Een wereldwijde reiszoekwebsite met een onafhankelijke, uitgebreide en gratis vluchtenzoekdienst, zowel voor nationale als internationale vluchten. Ideaal dus.

Vliegfabriek

Vliegfabriek

Vliegtickets naar Azië (of andere werelddelen) boek je makkelijk bij Vliegfabriek.nl. De website heeft deals met alle bekende airlines en biedt vliegtickets naar vele bestemmingen ter wereld.

CheapTickets.nl zoekt al vele jaren de meest voordelige vliegtickets voor jou. We vergelijken vliegtickets van meer dan 800 airlines van meer dan 9000 bestemmingen wereldwijd.

Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl is één van de grootste webwinkels voor vliegtickets in Nederland. Wij verkopen alle vliegtickets, ook die van lowcostmaatschappijen, van en naar wereldwijde bestemmingen.

TIX.nl

TIX.nl

Op TIX.nl vind je goedkope vliegtickets voor de beste vluchten. Stoelvoorkeur aangeven en zien hoeveel beenruimte je hebt? Vergelijk de kwaliteit of stiptheid van alle grote luchtvaartmaatschappijen.

Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag, na het doneren van een Kop Koffie, hier stellen.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.