Hoofdmenu
Onze Tours
reis expert header

Azië-Expert Tours

Reis-Expert is onder andere bekend van:         

Waarom onze Tours?

Één van de weinige nadelen van je eigen reis plannen is, zeker in het hoogseizoen, dat tours steeds vaker en sneller vol zitten. Het kan dus voorkomen dat je een bepaalde tour niet kan boeken omdat deze vol zit op de dag(en) dat jij er bent.

Boeken Vanuit Nederland

Een oplossing hiervoor is dat je het vanuit Nederland boekt. Het voordeel hier van is dat je van te voren zekerheid hebt dat je het maximale uit je tijd in Azië haalt, ook als je maar relatief kort de tijd hebt. Daarnaast heb je de zekerheid dat de tour niet vol zal zitten op het moment dat jij in Azië bent.

Tot op heden waren er weinig mogelijkheden om tours al voor je reis te boeken/reserveren. Soms kon het wel bij een lokale touroperator maar is dit wel veilig? En begrijpen ze wat ik wil? Wat is nu een goede website om je tours op voorhand al te boeken? Gelukkig kunnen wij je tegenwoordig een uitstekend alternatief bieden.

Ons Antwoord; Azië-Expert Tours

Door onze jarenlange ervaring met het reizen in Azië kennen wij de leuke tours en betrouwbare touroperators. Sinds kort bieden wij onze lezers en volgers dan ook de mogelijkheid om tours bij ons in de webshop te boeken. Wij werken samen met lokale partners in Azië. Op deze manier gaat het geld rechtstreeks naar de lokale bevolking ipv de grote touroperators in Europa.

Onze Garanties!

✅ 100% dezelfde prijs als dat je lokaal betaalt;
✅ veilige betaling;
✅ Geen verborgen kosten;
✅ Nederlandse garanties;
✅ Directe bevestiging;
✅ Je betaling is pas definitief na bevestiging van onze lokale partner;
✅ Gepersonaliseerd;
✅ Gekozen door locals
✅ Nederlands aanspreekpunt.

Sluit je aan bij meer dan 100.000 actieve reizigers!

TOURS THAILAND

TOURS VIETNAM

TOURS INDONESIË

TOURS MYANMAR

UITSTEKENDE REVIEWS
+10 JAAR ERVARING
PERSOONLIJK ADVIES

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder