Hoofdmenu
Onze Tours
reis expert header

Over ons

 

Reis-Expert is dé plek waar je reisgeluk begint.

Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte en het veranderde ons leven drastisch. We waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken.

We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar deze reis – hoe cliché ook – veranderde ons wereldbeeld

We ontdekte andere culturen, zagen prachtige tempels, leerde andere geloven kennen, aten vreemd eten, wandelden door indrukwekkende natuur, zagen armoede, maar ook een hoop vreugde en levenslust. Er ging een nieuwe wereld voor ons open en die wereld, vol avontuur, willen we met zo veel mogelijk mensen delen.

Onze passie voor reizen en de ambitie om het reisgeluk te delen zijn de kern van onze identiteit. Het is de richtlijn in alles wat we doen en communiceren. Dit is niet alleen wat onze ‘Reis Experts’ trots maakt, maar ook de mensen die onze avonturen volgen.

Ontdek de wereld

Maar waar begin je? Er is zo veel te zien. Met onze ervaringen en tips heb je alle tools voor je persoonlijke ontdekkingsreis. Of je nu een korte reis maakt of zeeën van tijd hebt. Iedereen kan bij Reis-Expert terecht.

Met onze unieke content van praktische informatie, handige tips, persoonlijke ervaringen en grappige reisverhalen, maak je van jouw avontuur de reis van je leven.

Alles wat we doen, doen we met een passie voor reizen

Door onze uitgebreide content en unieke reistips maken we van Reis-Expert het grootste online reisplatform van Nederland.  Je reisgeluk begint namelijk al bij het plannen van je reis. Van het verzamelen van informatie tot het boeken van een tour. Plan je eigen reis of vraag advies bij onze experts.

Elk jaar reizen we naar de mooiste plekken op deze aardbol. Altijd met onze laptop en camera in de aanslag om de mooiste reisverhalen en de beste tips met je te delen.

Ons doel is om meer mensen kennis te laten maken met onze prachtige wereld. Een wereld die veel te mooi is, om niet te delen.

Over Sjoerd & TiesO

Sjoerd – oprichter van Reis-Expert

Hoewel Sjoerd altijd riep dat reizen niks voor hem was, raakte hij tijdens zijn eerste ervaring buiten Europa direct verslaafd. Surfen op Sumbawa, Indonesië was voor hem een eye opener.

Sjoerd: “De hartelijkheid van de mensen, de vreemde maar heerlijke geuren, de bijzondere cultuur en het lonkende avontuur werkten verslavend. Hier wilde ik meer van proeven. De wereld ontdekken.

Direct daarna besloot ik ontslag te nemen en een half jaar te gaan reizen. Samen met Ties reisden we een half jaar door Azië en Nieuw-Zeeland.

Omdat het delen van ons reisgeluk en onze passie voor reizen goed ontvangen werd, groeide Reis-Expert al snel van hobby uit naar
een fulltime baan. Dagelijks delen wij nu onze passie voor reizen met duizend en reizigers die de wereld willen ontdekken.”

Ties – oprichter van Reis-Expert

Ties is geboren in het Westland, groot geworden in Azië. Vreemde plekken ontdekken zat er altijd al in. Als klein jongetje was hij altijd op zoek naar avontuur.

Ties: “Kleine avonturen werden groter en de échte passie voor reizen begon in 2009 bij onze eerste reis naar Azië. Sjoerd was een jaar eerder naar Sumbawa geweest en zijn foto’s en verhalen opende een hele andere wereld. Een wereld die ik zelf wilde ontdekken.

Een jaar later vertrokken we samen voor een half jaar naar Azië en Nieuw-Zeeland. Er ging een compleet nieuwe wereld voor me open.

Elke dag was een avontuur. Nieuwe plekken ontdekken, andere culturen leren kennen, ander eten proeven, nieuwe vrienden maken
en vooral genieten. Door onze reisverhalen te delen met vrienden en familie namen we mensen een beetje mee op reis. Op onze reis.

Reis-Expert was geboren. Niet alleen het reizen, maar ook zeker het delen van reiservaringen, tips en avonturen werkt verslavend.”

Ons TeamT

Ties

Oprichter Reis Expert

Sjoerd

Oprichter Reis Expert

Robbert

Front-end Developer

Raoul

Reis Expert | Content Creator

Emma

Reis Expert | Travel Blogger

Kim

Reis Expert | Travel Blogger

Imke en Jaap

Reis Expert | Travel Bloggers

Toekomstig Blogger

Word jij onze nieuwe Travel Blogger? Stuur een mailtje!

Reis-Expert – “Ontdek de wereld”

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder