Wij doen ons uiterste best om deze website zo compleet en up-to-date mogelijk te houden. Heb je toch een opmerking, toevoeging, een gouden tip, mooie foto of wil je graag je reisverhaal met ons delen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Helaas kunnen we niet iedereen meer persoonlijk beantwoorden. We krijgen dagelijks veel vragen per email en het kost ons (helaas) te veel tijd om iedereen van persoonlijk advies te voorzien. Daarnaast krijgen we met enige regelmaat dezelfde vragen.

We willen je daarom vragen om te reageren onderaan de pagina met het onderwerp van je vraag. Heb je een vraag over de beste reistijd voor Thailand? Vul hier boven in de zoekbalk “beste reistijd Thailand” in en klik dan op de betreffende pagina. Je kan helemaal onderin, na alle informatie een reactie achterlaten. Hierop reageren wij altijd. Op deze manier helpen wij jou en kunnen andere de vraag en het antwoord lezen.

Voor bedrijven

Zou je graag met ons willen samenwerken? Dat kan. Wij staan open voor leuke ideeën. Denk aan het koppelen van je product aan onze bezoekers, advertorials, product reviews, een campagne op maat of een persreis. Azië-Expert.nl trekt maandelijks ruim 70.000 unieke bezoekers. Voor specifiekere bezoekersaantallen kun je contact met ons opnemen.

Contact Formulier

Interesse in een samenwerking? Of gewoon benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Vul hier formulier in en wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Google Maps

Wil je liever persoonlijk contact? Kom dan eens gezellig bij ons langs! Hieronder kan je ons kantoor op google maps vinden.

*Azië-Expert.nl is onderdeel van Reis Expert v.o.f.

Frederik Hendrikstraat 36
2671 GP, Naaldwijk
Nederland

KVK: 58200673
BTW: NL852921342B01
IBAN : NL39.SNSB.0862.66.88.59

Adverterencontact@reis-expert.nl