Hoofdmenu
Onze Tours
reis expert header

6 redenen om naar Myanmar te gaan

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 2

2 comments

 1. Erik

  Wij willen eind dit jaar ook graag naar Myanmar. We twijfelen een beetje of we een rondreis moeten boeken of juist zelf op de bonnefooi moeten gaan? Wat is jullie ervaring hier in? En zouden jullie rechtstreeks vliegen of via bijvoorbeeld bangkok? Alvast bedankt voor jullie hulp.

  1. Ties Post author

   Hoi Erik! Of je op de bonnefooi wil reizen hangt een beetje af wat voor type reiziger je bent. Houd er rekening mee dat Myanmar niet zoals Thailand of Vietnam is. Dat houdt is dat je wel degelijk goed moet zoeken naar bussen, tickets etc. Daarnaast is het einde van het jaar een drukke periode (hoogseizoen) waardoor veel vluchten vol zitten. Bussen rijden er altijd wel. Wij zijn gegaan zonder ook maar iets te boeken (op de eerste overnachting na) maar kwamen er onderweg wel achter dat we bijv. in Bagan wel hadden moeten boeken. Bagan is populair en druk en alles zit snel vol (ook de Ballonvlucht).
   Wij zijn naar Bangkok gevlogen en vanaf daar naar Yangon gevlogen. Dit scheelt zeker een paar honderd euro op je ticket. ZEker een aanrader dus :) Succes met de planning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder